Denizege35 6ay 21 günlük oğlum var haftaya günübirlik denize gidelim diyoruz bebeğime ne gibi önlemler almalıyım sıcaktan korkuorum gitmesekmi acaba bilemedim . Gidenler nasıl yaptı ne gibi önlemler aldı
mehmel54 Denizege35 güneş kremi şapka alın her denizden çıkışta güneş kremi sürün ve mutlaka üstünü değiştirin birde mayo bez alın çok rahatlıkmış ben sonradan öğrenmiştim 😅 İyi tatiller iyi eğlenceler çok kasmayın merak etmeyin hiçbir şey olmaz gidip eğlenmenize bakın 🥰
mehmel54 Denizege35 direk güneşin altında kalmamasına da dikkat edin şemsiye falan alabilirsiniz yanınıza. He birde üşüyecek hasta olacak diye korkmayın önlemlerini aldığınızda hiçbir şey olmaz
Whatdeding Denizege35 mutlaka uzun kollu tulum gibi mayo ve şapka giydirin. Sakın çıplak ya da askılı mayo giydirmeyin. Teni o kadar hassaski Allah korusun ciddi yanıklar oluşabilir. Bir de öğlen güneşinde denize sokmayın derim .
Ecem__ Denizege35 ruzgardan koruyun islakken bide gunes altinda tutmayin.biseycik olamaz.denize giren bebekler kisin cok hasta olmuyor cunku tuzlu su bogaz geniz ne varsa mikrobu olduruyor.biz arada gidiyoruz.cok bebekler var.2 aylik bile giren bebekler var.sapkalari oluyor kafasinda
mehmel54 Denizege35 ne demek bende ilk gittiğim zaman korkmuştum sonradan alıştım hiç kasmaya korkmaya gerek yokmuş 🥰