Sinem9191 Bebeğim büyüdüğü için acil olarak elden çıkartmak istiyorum detayları ve fotoğrafları aşağıda ; 1-chicco balloon titresimli ana kucagi 0-18 KG Cok temiz Kutusu ile birlikte teslim edilecektir Bebegimiz hic kullanmadi, kutusu ve uzerindeki sallanan oyuncak seti ile birlikte teslim edilecektir. Titresimli modeldir. Ekim 2022 yilinda Turkcell magazasindan alinmistir. Elden teslimat 1500TL 2- Recaro Ana Kucagi Ana kucagi, cok temiz durumda. 1000 TL degerinde Mamas&Papas adaptorleri ile birlikte verilecektir. Urun fiyati: 1000TL 3- Avionaut Kite Ana Kucagi 0-13 KG & Isofix Baza Puset resimlerde gorundugu uzere iyi durumda olup, uzerinde 750 TL degerinde Mamas & Papas Airo soketleri ile birlikte teslim edilecektir. Ana kucagi fiyati : 1800TL Isofix baza : 2000TL
rabis2024 kubi12 merhaba ana kucağı chicco baloon var bendede bebeğim toplam 5 kere anca oturmuştur çünkü sevmiyor mama sandalyesi ana kucağı bebek arabası gibi şeyleri çığlık çığlığ kucağa gelmek istiyor eğer düşünğyorsanız tertemiz fotoğraf paylaşabilirim
rabis2024 Aybarss-k hiç kullanmadık desem yeridir kutusu va herşeyi duruyor fiyat bakmadım hiç sizin bütçeniz nedir birde hangi ildesiniz ben ankaradayım mümkünse elden görüp alınmasını istiyorum herkesin içine sinsin diye
pozitifanne06 rabis2024 merhaba biz de Ankara’ya taşınıyoruz ikinci bebise 5 aylık hamileyim birini ben almak istiyorum ancak fiyatı ne kadar
Aybarss-k rabis2024 Sivas su şehrinde yaşıyoruz biz yani sizin içinize sinen bi fiyat olsun görmem şart değil direk kargolarsanız ilçe jandarmaya sorun olmaz iki çocuğum var bebeğim için almak istiyorum çünkü nereye koysam büyük olan rahat vermiyor o yüzden yanımda taşıyabileceğim bişey istiyorum içinde durup durmayacağını bilmediğim için ikinci el almayı tercih ettim yani eğer fiyatta anlaşırsak hemen gönderebilirsiniz