Gamzetrkmn 3 ay oldu doğum yapalı ama saçlarım rezalet inanışmaz avuç avuç dökülüyor kel kalıcam ne yapabilirim :(((((
Kiri57 Gamzetrkmn 6 aylık olmak üzere kızım çok şükür dökülme azaldı gibi vitamin kullanın takviyeler. Başka yapılcak bir şey yok 🥹
Momyyy1 Gamzetrkmn canını sıkma kuzum çok normal hormonlardan dolayı sonra fazlasıyla çıkıyor emin ol 🐞❤️
aliaras_2022 Gamzetrkmn ahhh ahhh neler çektim 6. Aya kadar döküldü sonra kendiliğinden durdu hiç bişey faydü etmiyor
Matildanil Gamzetrkmn benim de çok döküldü hatta alnımın üstü kel oldu bildiğiniz ama şimdi geri çıkıyor dökülme azalıyor yavaş yavaş 9 ay oldu doğum yapalı
Asaf55 Benimkı de tam 3 aylık yeni başladı dökülmeye avuç avuc dökülüyor bakalım ne kadar sürecek normal herkeste oluyormuş
Ege4535 Benimde öylece avuç avuç geliyor elime umarım 6 aydan sonra durur diyorlar durur inşallah tahlilde yaptırdım her şey normal çıktı neden kaynaklanıyor bilmiyorum
Helbetyakalayamambeyefendi Gamzetrkmn benim de 6ay kadar dokulmustu. Sonra durdu,yenileri cikti. Korkmayin hic😌