Atamomss Kckglcn E bebegin pompası baby mom hem uygun hemde muhtesem asiri memnunum arkadaslarimda memnun tavsiye ederim
Mervegvn123 Kckglcn ben bir tanıdıgımdan wee baby ödünç aldım 3 aydır kullanıyorum gayet yeterli canım değerlendirebilirsin modları var çekim gücü gayet yeterli
ilzannliy Kckglcn kiwi elektrikli göğüs pompası. Sezeryan doğum yaptım, sütümün inmesine de yaralarımın iyileşmesine de destek oldu. Hem fiyatı uygun hem cekim gücü.
ssunacicek Atamomss benim pompam meme ucum cektiğinde büyüdüğünde çekmiyoo. Sütüm var ama çekmiyo lansinoh marka sizinki sütünüz azda olsa cekiyomu yoksa sizin sütünüz cok mu ?
Mnpd Kckglcn canım aylardır sağımla besliyorum ve kiwi kullanıyorum çok memnunum fiyatına göre özellikle çok iyi
Atamomss Kckglcn Evet iyi 5 kademeli ve masaj modu var 2 3 dk masaj yaptiktan sonra otomatik sağım kademesine geciyor ben kademe yukseltme geregi duymadim hic masajdan sonra gectigi ilk kademe yeterli oluyor
Kckglcn gulcansvml fiyatı pahqlı biraz onların birkaç gün kullanacağım o yüzden çok para vermek istemiyorum
gulcansvml Kckglcn eğer etrafta kullanmaya verem olursa sorun soruşturun almayın bana da komşunun yengesi verdi almadım ama pompa çok iyi ki emzirsikce ihtiyaç kalmıyor ilk zamanlar çok lazım oluyor