birkucukatahan Bebegim 3 ay 18 günlük ve eli sürekli agzinda bazen yumruk yapip aliyo bazende 4 parmagini agzina aliyo normalmi 😄
Rumeysa_18 birkucukatahan ya Benimde öyle 4 aylık olucak heryeri salya oluyor bir emisi var parmaklarını görmeniz lazım bence normal çok duyuyrum çünkü
Sasah1441 birkucukatahan normal canım ebebekte eldiven şeklinde dişilik var kullanışlı bişi al istersen
Zubeydeeren birkucukatahan dis çıkmasi icin erken değil mi benim oglum 2 aylık elini emiyor 4 e kadar sürüyor mu bu olay 😂
yagmurtpl Sasah1441 siz kullanıyor musunuz? 5ay 32 günlük kızım aylardır salyalı geziyoruz, bu aralar her şeyi ağzına götürüyor diş etlerini kaşımak İcin, eğer etkili Bi şeyse ben de alayım
birkucukatahan Zubeydeeren erken degil bence bu şekild ebelirtileri olup 6-7 ay sonra cikaranlar bile var 😊
Sasah1441 yagmurtpl canım evden çıkamadım gidip almak istiyorum da arkadaşım önerdi banada çok iyi diye eltim de bebişine aldı memnunlar onlar beğeniyorlar
Balbebek43 birkucukatahan 5 gun sonra 2 aylık olacağız benim oglumda oyle 😂gercı tek eldiven degıl kucağına kim alıyorsa boynunu emiyor battaniyesinı emmeye kalkıyor acıktoda yapıyor desem emdikten sonra bile yapıyor
Ahsenay birkucukatahan 2 ay 26 günlüğüz 2. ayın başından beri aynı şekilde eller ağızda her yerimiz salya gün de 10 tane önlük degisiyo
Mom9 birkucukatahan 2.5aylıktan itibaren normalmiş. Ellerini tanıyor ve sonrasında salya olayı başlıyor. Bol kıyafet değiştirmeli günler bizi bekliyor 😬