sabirsizbebek15 Aliexpressten kehribar almayı düşünüyorum 56 tlye geliyor yorumlar hep olumlu tuzlu su testi ile gerçek olduğunu falan yazmışlar alan kullanan var mı
Sasah1441 sabirsizbebek15 ali experese vergi geldi canım yığınla uygun diye ürün aldım kapıda vergi ödüyorum ekstra 😭 haberin olsun gerçek kehribar da GLT sertifikası oluyor diğerlerinin sertifikası olsa bile orijinal değiller faydasını görmedikten sonra da para vermeye gerek yok intten arastır glt sertifikası nedir diye
sabirsizbebek15 Kubra09 tuzlu suda batması gerekiyor galiba ben de tam bilmiyorum ama yorumlarda herkes böyle yazmış
nilveannesi piyasadaki çoğu kehribar kolye gerçek taştan değil. Aliexpressteki de 56 tl ise o da gerçek değildir bence
Sasah1441 sabirsizbebek15 hepsine gelmiyor derken tek tek hepsine aldılar valla geç gelmesi de cabası 😏 bazı şeyler burdakiyle aynı fiyat oldu vergi olunca ama tulum patik VS aldım çok güzeller tabi ❤️❤️ pişman değilim onlara
sabirsizbebek15 Sasah1441 yani rastgele kontrolden geçiyor. Kontrol edilenlerden vergi alınıyor. Neyiin vergisi yok ki 😩 bir yurtdışı alılverişimiz vardı ucuz ☹️
Sasah1441 sabirsizbebek15 kesinlikle artık fiyatlar ordan almayı gerektirecek kadar uygun değil ben bilmiyordum vergi alındığını nasip 🤷♀️