umgumgu Merhaba. 9bucuk aylık oğlum var. Bu güne kadar yemeklerini hep taze taze yapıp yedirdim. Merak ettiğim bugünden kalan yemeğini ertesi gün yediriyor musunuz? Çorbasını hep yiyeceği kadar yapabiliyorum ama mesela köfte gibi şeyler artabiliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Deletedmom277 umgumgu 17 aylık olacak kızım 6 aylıkken ek gıdaya başladık. Şu zamana kadar hep günlük yemek tüketti. Gün içerisinde bile yemeği tekrar ısıttığımı bilmem. Kalanı ben yerim öyle de bi yerim ki 😅 siz yiyin bence en güzeli benim içim almıyor
Ejderhahavva umgumgu genelde artmıyor ama artincada vermiyorum eşim sağolsun ne bulursa yer ☺☺☺ genelde günlük yapıyorum
Pinkbery umgumgu bende günlük yapıyorum hatta annem soyleniyor😃 fazlaca yap cocuk iki gün yesin diye. Ama taze yapmak bence daha mantıklı gibi.ancak ertesi gün dışarı cıkacaksam biyere gideceksem fazladan yapıyorum arada bir.
umgumgu Deletedmom277 kalani bi şekilde tüketiyoruz evet ama dünkü yemeği çok güzeldi kendi de sevdi yemeye kıyamadım 😁 şimdi de yedirmeye içim el vermiyor başka yemek yaptım 🤭
Mom022 Deletedmom277 doktorumuz özellikle yeşil yapraklı ve içinde nitrat bulunduran sebzeleri günlük yapmamı, diğer her şeyi (pişmiş olması şartıyla) ertesi gün verebileceğimi söyledi.
zeynepzeze Köfte, et, balık gibi besinler bakteriye çok açık olur. Bence anlık tüketim sağlayın. Ben yediriyorum bir şey olmuyor diyen çıkar şimdi, ama toksik madde vücutta birikir zamanla hastalıklara düşük bağışıklığa yol açar
umgumgu Ejderhahavva biz bir de diyet yapıyoruz o yüzden eşime vermiyorum kendim yiyorum çaktırmadan 😁
Maviskizimm umgumgu dün tv 2 de çocuk doktorunun konuşmasını dinlemiştim.bebeklerin yiyeceklerini tek öğünlük verin ısıtıldığında besin değeri düşüyor demişti.kızım suan 3 ay 22 günlük ama ek gıdaya geçtiğimizde dikkate alacağım