Maryhoney 3 aylık oğlumun dili üstü beyaz gibi . Emmek istemiyor 3 saat oldu aç ama ağlıyor memede napabilirim 😑
Hande2204 Maryhoney canim saglik ocaginda 1 fincan onceden kaynamis ilimis suya 1 cay kasigi karbonat at sonra tulbentle temizle agzinin izini damaklari dahil dedi yaptik ve 2 gunde gecti ama biraz bastirmak gerekiyormus benim bebegimde 3. Ayina giricek bi bitiyo.bidaha basliyor dedigim sekilde uygula ins gecer
Cemremmmmm Maryhoney suyu azmı tüketiyorsun gülüm.su içmene dikkat et o pamukçular yapar sürekli.hünde üç litreye yakın su tüketmen lazım senin
Snykz Doktorumuz karbonatlı suyla agzını gğnde 3 4 kez temizleyin dedi geşnezse mikostatin veriyor, gazlı bezi kulak pamıguna sarıp heo temizledim çok çabuk geçmedi bizimkisi bazen hemen geçiyormuş
Maryhoney Geçmezse ilacı alayım karbonatlı suyu deniyorum şuan silince biraz emdi çok saolun çok acikmisti yavrum ya
Oglusannesi98 Maryhoney Bir fincan suya 1 çay kaşığı karbonat katıp pamukla bebeğinin ağız temizliğini yapabilirsin. Ayrıca bebeğinin ağzından göğüs uçlarına da pamukçuk geçeceğinden göğüs uçlarını da mutlaka karbonatlı suyla temizle öyle emzir. Geçmiş olsun.