Bebekligiller Bu sıcak havalarda bende serinlemek tuzlu suya girmek istiyorum ama tesettürlüyüm böyle gidipte memnun kaldığınız sadece kadınlara özel plaj var mı?
Adosunannesii Bebekligiller ailevi gidilen mekanlar var sadece siz eşiniz ve çocuklarınız olacağınız yer ama kadınlara özel olduğunu sanmam
Kose21 Bebekligiller İstanbul da bir kaç yerde var geçen gün komşularım gitti pişman oldular okadar kalabalıkmış ki koca denizde yüzecek alan bulamislar, çardaklar full dolu şemsiye bulamamışlar 🙄🥴
NariNariKiminYari Bebekligiller sarıyerde var arkadaşım gitmiş rezalet ötesi dedi kadınlar cıbıl cıbıl dolaşıyormuş denizde ped falan görmüş kızın girmesiyle çıkması bir olmuş
Bebekligiller Kose21 evet herkes pişman. D vitaminim düşükte biraz güneşlenmek istedim. Ee gitmişken denize de girmemek olmaz 😂
Bebekligiller NariNariKiminYari internetten bakayım dedim çok kötü yorumlar var bile bile gitmekte istemem açıkçası. Sizlerin fikrine danışayım dedim
Deletedmom_62 Bebekligiller Sadece bayanlara özel istiyorsanız ben Marmara Adası’nda yaşıyorum burada Sadece bayanlara özel bir koy var Ben de zaten orada giriyorum tesettürlüyüm ama tabii ki eşleriniz falan giremez Sadece kadınlara özel ailenizle gitmek istiyorsanız da yine aile koyu var