lceLady Allah askina su basliga bakin. Bu nasil bi basliktir. Kasitlimi yapiliyor diye dusunmeye basladim artik.. insanlar zaten maddi manevi bitmis. Haber anlayisi bu mu yani?? Instagrama giriyorum hava forum sayfalari surekli felaket tellali gibi kotu seyler paylasiyor. Onume reklam cikiyoe astrologlar sacma sapan tarihler veriyor yok su olacak yok bu olacak bi banami denk geliyor.amac nedir insanlari delirtmekse delirdik zaten
tugbamn lceLady Şirince’ye giderler yine. Orada kopmuyormuş kıyamet😂 Ah ah bu gözler neler gördü bee,hayret etmiyoruz artık hiç bir şeye🥲😂
Deletedmom_58 lceLady Depremin beklendiği tarih deseler ne olur?. Akıllarına başka bir şey yazmak gelmemiş mi gazetecilerin. Amaç dikkat çekmek ama şirk koşarak olmamalı ya 🤦
Deletedmom104 lceLady Çünkü böyle saçma başlıklar dikkat çekiyor ve insanlar okuma isteği duyuyor. İki fazla tık uğruna insanların psikolojisiyle oynuyorlar. Kimse depremin, selin, felaketin ne zaman geleceğini bilemez. Eğer Allah değilse
Adosunannesii lceLady Böyle salak haber yapanlar kalsaydılar enkaz altında bakalım sonra nasıl böyle dalga geçerlerdi deprem ile nasıl böyle salak haberler paylaşırlardı hepsinin tuzu kuru o yüzden…
mrsjale lceLady ya tutarsa diye de konuşuyor bazıları bence .. sonrasında ben demiştim dinlemediniz demek için 🤷
Hkshkshsk lceLady 😅😅😅 maya takvi mi kessin kaç sene öncede yine dediler bı Türkiye’de olmicak dediler bütün ünlüler gelmişti 😅 bunlar ekonomiyi güçlendiriyor 😅😅😅 inanmayın ya Allah’tan başka kimse bilemez bunu