Acemiannee000 Biz 5 aylık olduk bir dahaki ay ek gıdaya başlayacaz. Ek gıda döneminde ne gibi malzemeler lazım oluyor? Yani cam rende,kavanoz, kaşık vs. Gibi neler almalıyım sizce tecrübeleri anneleerr
Deletedmom_65 Acemiannee000 Böyle bi set aldım. Giyilebilir kollu mama önlüğü almıştım yıkanınca hemen kurusun diye dusundum meyve emziği almıştım hiç vermedim ama kendim çatalla ezip veriyorum .
Hazalks Acemiannee000 bebeğim bir yasinda 6.aysa silikon mama tabağı e bebek marka almıştım memnunun silikon uçlu ikili wee baby kaşık damaklari acimasin diye silikon uçlar çok iyi.pipetli suluk wee baby almıştım 1 yaşında avent pipetli aldım.kollu önlük bir tane blw için almıştım kolsuz önlük 5 tane aldım alıştırma bardağı cam rende 2 tane termos dışarıya yemeğini almak için 5-6 tane yoğurt için kavanoz almıştım cam vakumlu kase almistim önüne meyve koyuyorum mama sandalyesi birde buharda pişirmek için tencereye aparat almıştım :)
Hazalks Birde çerez kabı almıştım kuru üzüm haşlayıp içine koyuyordum kendi içinden alıp yiyordu dökme engelleyicili kolaylık oluyor birde e bebek termal mama çantası almıştım dışarıya yemekleri götürürken kullanmak için :)