Kelebekinci Bugün oğlumu sünnet ettirdik 3 aylık cok ağlıyor doktor krem verdi ve calpol ama içli içli ağlıyor nasıl bir yol izlemeliyim kaç gün sürecek bezini takmaya korkuyoruz
Ezgiogrtmn Kelebekinci krem dediğin jel mi benim oğlumda sunnet olduğunda ilk cisinde hemen ağlamıştı ama doktorun verdiği jeli sürünce hemen susmuştu
teletabis Kelebekinci karton kutu koyuyor musunuz? Bizimdr ilk gün ve gece çok içli içli ağladı. Çişini yaparken özellikle . ben iki gün calpol verdim sonra azaldı ağrıları zamanla
biranneikievlat Kelebekinci Sızlıyordur muhtemelen her bez değişiminde kremi bol sürüp bezini o şekilde takabilirsiniz. Erken aylarda yaptırdığınız için daha erken iyileşecektir ilk bi kaç gün ağlaması normal. İltihap gibi bir sıvı akmadığı ve aşırı kanaması olmadığı müddetçe bir sorun olmaz Allahın izniyle 🤲🏻
Ezgiogrtmn Kelebekinci acil doktora götür bi miktar şişmesi normal ama enfeksiyon kapmış olma olasılığa karşın doktor görsün
Oznurkayaa Kelebekinci normal zamanla düzeliyor. Akıntı yoksa sıkıntı yok. Hafif kan da gelebilir artmadigi sürece onda da sorun yok demişti doktor bize
teletabis Kelebekinci pipisi zaten şiş oluyor. Zamanla iniyor ve bezde kan olması da normal ilk günlerde korkmayın. Kızarması şişmesi normal demişti doktorumuz
Kelebekinci Ezgiogrtmn doktoruma attım cevap vermesini bekliyorum götürücem ama icim birazda olsun rahatlasın diye burayada sormak istedim
Kelebekinci teletabis evet koydum bir kere ama simdi korkuyorum bile kapatmaya cok ağladı dayanamadım açık bıraktım
teletabis Kelebekinci mutlaka koyun. Bence kakaları çok çıvık o bulaşmasın mikrop kapmasın diye koyduruyorlar. Ve bardakla daha rahat eder değmez hiç bir yere pipisi. Çok içlenerek ağlamıştı benimde oğlum 3 aylıktı neredeyse bende ağlayacaktım. Korkmayın yarına bir şeyi kalmaz
Kelebekinci teletabis çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım geçer 🙏🏻🥹 gerçekten bende ağlayacağım artık yani
dilarakilic Kelebekinci durumu nasıl oğlunuzun? Geçti mi acısı sızısı? Benim oğlum da bugün oldun. 5,5 aylık. İnanılmaz ağlıyor 😭😭
_fatoss Çok geçmiş olsun. Benimde oğlum 4.5 aylik bende yaptırmak istiyorum ama gebze istanbul tarfinda iyi bir doktor arayısindayim.
dilarakilic Kelebekinci inşallah bizim de öyle olur 🙏🏼 gece sıfır uyku, sürekli ağlama ile geçti mahvolduk ikimiz de 😔 peki karton bardak koymuş muydunuz bezine?