Oznurkayaa Bebegim 5 aylık oldu. Oyuncakları var ama hangisiyle oynasa bilemiyorum. Oyun halisi vardı, cıngıraklari var kitap zaten 2 aylık olduğundan beri okuyorum. Başka ne yapabilirim hareketli bir bebek olduğu için dikkatini ceken şeyler de zor oluyor :(
superkahramanbiranne Oznurkayaa biz anneler bebekle etkinlik aktivite diye yırtınıyoruz bence bu durum kendimizi yetersiz hissettiriyor ve anne baba olmadan oyun oynamayan çocuklar yetiştiriyoruz. Size tavsiyem bu kadar kasmayın rahat bırakın
Aselsmommy Oznurkayaa biz henüz 4 aylığız ama bebeğim mesela oyun halısını hiç sevmiyor o kadar oyuncak aldım mesela makarna poşetiyle oynamayı daha çok seviyor 😂😂 aynada kendisini gösterebilirsiniz parmak oyunlar yapabilirsiniz şarkılar söyleyin mesela mimikler yapın hoşuna gidecektir oyun için çok erken diye düşünüyorum açıkçası o yüzden ben de zorlamıyorum artık yaşına gelince tutacak elinizi işi gücü bırakıp oyun oynayacaksınız zaten 😂
baharbahce Oznurkayaa bizde 5aylık olduk oyun halısında max 6 7 dk duruyo sonra yanyana uzanıp kitaptaki resimleri anlatıyorum her sayfaya bakmıyo zaten parmak kuklalarını oynatıp şarkılar söylüyoruz hışırtılı kitapla diş kaşıyıcıyı veriyorum eline wc falan gideceğimde geri kalan zamanda sürekli kucakta ve ayakta geziyoruz
kitapkurdubebeninanasi Oznurkayaa merhabalar 31 aylik oğlumla her gün yeni oyunlar aktiviteler deneyler yapıyoruz. Ve bu yaptıklarımızı instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ hesabimda paylaşmaya başladım. Her aya uygun öneriler paylaşmaya çalışıyorum. Yapması kolay ama kazanımı çok dil gelişimine katkıda bulunabilecek öneriler. Daha kucuk bebekler icin de 5 önerili reelsler paylasiyorum sayfamda Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
Oznurkayaa superkahramanbiranne öyle ama sanki onun için hiçbir şey yapmiyormusum gibi de hissediyorum sanki bircok şey yapabilir de ben yardımcı olmuyormuşum gibi
superkahramanbiranne Oznurkayaa aynılarını hissediyorum her zaman ilgilensemde ilgilenemesemde ama her gün aynı oranda ilgilenemeyiz ki
Oznurkayaa Aselsmommy yaa öyle değil mi bebegim oyuncaklarla çok ilgili değil ben mi acaba beceremiyorum diye düşünüyorum evet dediklerinizi yapıyorum sürekli konuşuyorum kitap okuyorum oyun halisinda oynuyor ama 5 10 dakika anca. Parka götürüyorum biraz etrafta olan biteni anlatıyorum
Aselsmommy Oznurkayaa o size ayak uydurmamalı bence siz ona ayak uydurun neyi seviyorsa o olsun illa çıngırakla oynamak zorunda değil veya oyun halısında saatlerce durmak zorunda değil
Oznurkayaa Aselsmommy zaten bana ayak uydurması imkansız. Bir şey yedirirler bile 2 3 dakika yerinde dursa yarabbi sukur diyorum kaldı ki oyun halisinda saatlerce duracak sakin sakin yatınca hasta falan mı acaba diye düşünüyorum. Ama çok şükür bugünümüze ❤️ ben de onunla beraber deneyimleyeceğim sevdigi sevmediği şeyleri ☺️
Oznurkayaa baharbahce iyi bari çok şükür biz de öyleyiz sürekli ama sürekli kucak istiyor ama olsun buna da şükür ne diyelim sağlıkları yerinde olsun da