Edda112 Bebeklerinize dil öğretmeye çalışıyor musunuz ? İngilizce öğretmek istiyorum ama dikkat etmem gereken şeyler var mı? Nasıl başladınız eğitime, nasıl ilerlediniz? Kitap, çizgifilm, kaynak öneriniz var mı ? Oğlum 21 aylık.
Adosunannesii Edda112 büyük kızım 6 yaşında İngilizce ve Fransızca öğretmeni tuttum. Haftada iki kere eğitim alıyor öğretmeninden, konuşmaya başlıyor bazı cümleleri
Summerwine95 Edda112 öncelikle amacınız dil öğretmek olmasın edindirmek olsun.Kendi ingilizceniz iyi değilse haftalık oyun ablası tutarak başlayabilirsiniz.Kendinizin İngilizcesi iyiyse günlük hayatınızin içine İngilizceyi katın.Oyun oynarken,bez değişimi yaparken,yemek yaparken yaptıklarınızı ingilizce soyleyebilirsiniz.Oyunlari oynarken yine bu şekilde yapabilirsiniz.Ama tutupta bu kırmızı İngilizcesi red şeklinde değil tamamen ana dil gibi doğal akışta olmalı.İnstagramda çocuğuma ingilizce ogretiyorum ve English with oge sayfalarındaki meslektaslarim çok güzel günlük konuşma dilinde cümleler veriyor onlardan faydalanabilirsiniz.Hayatinizdaki her şey bir kaynak.İlla şunu almalıyım diye dusunmeyin
Edda112 Summerwine95 İngilizcem çeşitli cümleler kuracak kadar ileri düzey değil. Temel kelime bilgisi verebilirim ancak sayılar harfler hayvanlar eşyalar renkler sıfatlar vücudumuz gibi.. temel şeyler yani. Önerdiğiniz sayfalara bakacağım. Zaten İngilizce eğitimi veren kreş ya da özel öğretmen düşünüyorum biraz daha ilerisi için ama şu an kendim ne katabilirim diye araştırmak istedim en azından temeli için.
Summerwine95 Edda112 bu temel şeyler için dediğim sayfalar birebir.Gunluk dilde bebek ve çocuklarda kullanılacak cümleleri falan çok güzel sekilde veriyor.Esyalari renkleri falan da oyun içine dahil ederek verirsiniz çok güzel olur.☺️