Zeynos Kızlar sleepy kullanıyoruz da sızdırma yapıyor molfix almayı düşünüyorum da acaba nasıl ya da hengi bezi önerirsiniz ayrıca bez değiştiği için pisik yapar mi
melissrn Şu bez mevzusu çok yoruyor benide prima aktif bebek kullanıyordum sleepye geçtim yanlardan sızdırdı bi kere bakalım daha olursa bende değiştiricem😬
melissrn Zeynos ondan da sızdırdı 2-3 kere sleepy de deneme için fiyatı falan indirmiş ya deniyelim dedim ama aynı sorun oldu
Medinetass Sırasıyla canbebe prima molfix sleepy goon hepsini kullandım hepsi aynı sleepynin dokusuna bayıldım ona devam ediyorum aynı şeye fazla para vermeye hiç gerek Yok oğlum 3 buçuk aylık 👍🏻
Talodes Slepy canbebe molfix prima hepsini denedim ama en memnun kaldıgım minies oldu ona devam ediyorum şuan hem fiyatıda uygun
seda2424 bnde sleppy kullanıyordum benimkide sızdı kakasi hep arkasına geçiyordu molfixe gecdim cok memnunum😊
TiryakiAnne Minies molfix karışık kullanıyorum, yeni beze geçeceğiniz zaman bezi takmadan önce mustela pişik kremi sürün pişik olmaz inşallah
Zeynos Biz de prima aldık bakalım o da iyi gelmezse molfiks alırız çok sağolun kızlar fikirleriniz icin
Sevde123 Prima aktif bebek kullaniyorum memnunum ben sleepy bizde hep taşırdı farklı beze geçeceğiniz zaman eski kullandığınız marka bitmeden yenisini alın mesela sleepy den primaya geçecekseniz bir kere altını bağlayınca sleepy le bidahakine prima ile bağlayın sırayla 3 güne kadar böyle kullanırsanız bebeginiz pişik olmaz
Arvenceren Sleepy kullaniyodum az var içnde diye kombili aldm onnda bantları yoktu yapişmiyodu hiç 2 ayda molfix kullanıyorum çok memnunum