Sakura-chan Kızlar bebeğim 7 aylık . Bu damla şeklinde değil 30 ml şişede. Kullananlar varsa kaç ml vermem lazım. Prospektüs te sadece 4-10 yaş arası 1 ml yazıyor. Ben 0.5 mi vereyim ? İnternettede bulamadım .
Deletedmom109 Sakura-chan Sidefer de aynı şekilde prospektüsü, doktor kilosuna göre bir damla şeklinde olacak demişti. Mesela 8 kiloya 8 damla gibi 🌸
Deletedmom109 Deletedmom277 silemedim maalesef yanlış bilgilendirme olmasın teşekkürler düzeltme için 🌸
Sakura-chan Deletedmom277 çok tşk ederim valla dün aldım hala vermedim birşey olur diye ilçede oturuyorum eczacıya damla ver dememe rağmen bunu verdi .
Deletedmom277 Sakura-chan Rica ederim. Kızım çok severek içiyordu. Kaç şişe bitirdi sayamadım bile Ama en son eczaneye gittiğimizde artık depolarda yok dedi. O yüzden başka marka aldım bende. İnşallah stok sorunu olmaz devamlı kullanırsınız
Sakura-chan Deletedmom277 birşey sorucam tekrar müsaitsen. Hani sağlık ocağının verdiği kan damlası kaka rengini siyaha yakın yeşilimsi yapıyor ya . Bu microfer de yapıyor mu . Rengi sarımsı ya ondan merak ettim
Deletedmom277 Sakura-chan bizim kakada hiç değişiklik olmadı aynı renkte hep devam etti kabızlıkta olmadı ☺️