Mommymom_ Kızlar bana allah rızası için yardım edin artık çıldırıcam oğlum 4 ay 20 günlük 3 aya kadar hiç bir sıkıntı yoktu koyduğum yere bırakırdım uyurdu biz atağa erken girdik ve atak bitti o 4. Ay atağı denilen illet yani o süreçte kucağa alıştı uyumuyodu çünkü uyumadıkca beni ve kendini bunaltıp ağlıyodu artık dayanamıyorum gerçekten saçlarımı yoluyorum çocuğu uyutuyorum koyuyorum uyanıyo artok kucağımda ikimizde su gibi oluyoruz besigine koyup sallıyorum ayağımda falan mümkün değil uyumuyo zaten yoruldum ve tükendim artık ağlayıp duruyo köpek gibi uykusu var artık cinnet geçiricem gerçekten bana yardım edin bişey diyin
findikbrnlu0_ Mommymom_ dayan annesi sabret dua et geçicek.🌸 4. Ay bitince hepsi düzelecek böyle düşün bende kafayı yicek gibi oluyordum sürekli yanında gidip ağlıyordum geri geliyordum ama geçti geçecek💖 şuan 8. Ay atağındayız 4. Ay gibi ama geçicek sabırlı ol sakin ol o senin sakinliğini sinirli olduğunu hissedip daha çok huysuzlaşıyor
Metehankus Mommymom_ ben de yaşadım aynısını ilk üç ay gazdan dolayı perişanl haldeydik. 4. Ayda atak uğradı ben de emzirerek uyutmaya çalıştım üzerimize yapıştı kaldı. Tamam emsin kucağımda uyusun şikayetim yok ama uyumuyordu ki koyduğum gibi uyanırdı bin kere sabaha kadar o şekilde döngü devam ederdi. Şuan 15 aylık hala emerek hala uyanıyor yani sizi üzmek istemem ama maalesef 4 i. Ay çok büyük kalıntılar bırakıyor sütten kesene kadar benim durum eminim böyle devam edecek .
bencorapkadiniyim Mommymom_ uyumadigi zaman rahatlatıcı fon müziği açıyor,um saclarını okşuyor,um dalıyor 😅
queen_mom findikbrnlu0_ 8 ay daha zor sanki dimi bizde 8 Aylık olduk. Çok hareketlendi zor uyutuyorum sürekli dönüyor gece sık uyaniyor döndüğü için
findikbrnlu0_ queen_mom gerçekten daha zor çok sık uyanıyor gece dün sabaha kadar ayağımda salladım 10 dakikada yarım saatte bir uyanıyor dönüyor bağırıyor bi tuhaf😂ağlarken çok ağlıyor bitmedi atakları🥹
Dlk55blt-rdvn queen_mom 9 . Aya girdik zor bi bebek olmasna rağmen 8. Ay perişan etti bizi hala da devam ediyor
queen_mom findikbrnlu0_ bizde öyle gece 2.20 de uyandı bidaha uyumadı doğru düzgün .şimdi de gece uyumadı diye huysuz.nkadar sürer ki bu atak
Sedoliii20 aydan sonra bizde düzeltemedik uykuları şuan 13 aylık ve en zoru bu ataktı bizim içinde. 4. ay bitincede bitmemişti baya 5.ay sonuna kadar devam etti ama hafifliyor bi süre sonra. Sabret annesi şuan dünyada çok yeni senin kokunda uyumak istiyor olabilir ben atlatmak için bi süre kolumda uyuttum daha sonraları üzerimdeki tişörtümü koyuyordum yanına. Allahım kolaylık versin sıcak havada elbet zor geliyor ama sonra o minik hali bile özleniyor.💕
[silindi] Yüzüstü yatırmayı denediniz mi eğer bebeğiniz kafasını döndürebiliyorsa, benim bebeğim gazlıydı 2-3 aylıkkenden beri yüzüstü yatıyor asla sırtüstü yatamıyor sırt üstü yatırdığımda uyanıyor belki de öyle rahat ediyordur 7 aylığız hala yüzüstü uyuyor
queen_mom Dlk55blt-rdvn diş çıkardı mi acaba ondan mı benim kızım hâlâ çıkarmadı damaklari şiş ağrıyor bir türlü patlamadı.8 ay atağı uzun mu sürüyor acaba. Ben büyüdükçe kolaylaşacak sanıyordum ama bu yatakta dönmeye başlaması diş sancısı çok zormuş.uykularimiz çok bölünüyor
Dlk55blt-rdvn queen_mom çıkarmadı ama sadece diş olduğunu da düşünmüyorum.atak , diş , büyüme hepsi birleşmiş ortaya berbat bişe çıkmış öyle anlatayım size ki benim bebeğim zaten 6 ay kolikti sonrasında da zor bi bebekti ama ona rağmen 8. Ay hepsinden beter benim için