Cscs 4 aylık bebeğim için Pampers harmonie ve prima premium care kullanıyorum ama artık fiyatlar çok yükseldi. Sleepy denedik hiç uymadı bize hep sızdırma yaptı. Molfix pure soft denemek istiyorum kullananlar memnun mu? Beden olarak nasıl küçük mü?
Nova Cscs Acıbadem hastanesinde doğumda hediye vermişlerdi molfix pure and soft ile öyle tanıştım. 10 aylık en başından beri kullanıyorum çok memnunum. Geceleri alt değiştirmediğim için harmonie ile bezliyorum sadece. Beden olarak kg aralığına göre değiştiyorum ama sonuna kadar beklemiyorum sıkmasın diye tabii.
selinsayin Cscs çok güzel bir bez, kızım şuan 3 numara kullanıyor ona rağmen 4-5 numara dahi stoklu duruyor evde
Cscs fatmaa37demir 96sevval selinsayin dietitianmom Nova Herkes çok memnunmuş çok sevindim ben de kilosuna göre alıp deneyeceğim çok teşekkür ederim ☺️
dietitianmom Hamileyken almıştım doğumdan sonra kullandım bir ara baby turco ve sleepy de kullandım ama kesinlikle molfix açık ara önde daha yumuşak, ama sanki kalıpları biraz büyük gibi
Tazeeana selinsayin merhaba 3 numaraya kaç kilo ile başladınız ortalama ne kadar gider. Bizde 3w geçeceğiz de bez almak istiyorum fazla alırım kalır diye alamıyorum
Meleklianne Cscs bende primadan gectım 2 ay oldu geçeli aşırı memnunum kızım 18 aylık keşke önceden gecseymısım diyorum
bunemeselaa Cscs Şuan bebeğim 11 aylık doğduğundan beri molfix normal ve pure soft kullanıyoruz çok memnunuz
selinsayin Tazeeana 3 paket 112li almıştım, 2 paketini kullandık ama baktım sıkıyor son paketi açmadım 4e geçtim
coksukur04 Cscs ✋✋çok memnunum yumuşacık dokusu var. Bedenleri de gayet büyük gönül rahatlığıyla kullanabilirsin inşallah bebisine uyar