AselParla 54545 tamam iki tane çöp oldu valla. Bu arada koyar koymaz yaptı çok şükür ama hala biraz var gibi. En azından hafifledi onkadar huzursuz değil
54545 AselParla tamam iki gün bekleyin bence azda olsa yaptıysa benimkide öyle yapıyordu koyar koymaz yapıyordu iki gün bekledim ondan sonra gene kulandım bu sefer parmağımla tam içeri girmesini sağladım ve parmağımla birazcık bastırdım hemen yapmasın diye çünkü fitilde çıkıyor hem yapınca ikinci gün tam olarak yaptı ve sonrasında kendi yaptı
cgl30 Mutlaka inceltin yanlardan tıraşlayın ve bebeğinizin poposuna bol krem sürün. Bizim doktorumuz kendi fitil attı ve bunların hiçbirini yapmadan attığı için bebeğimde makat çatlağı oldu. Lütfen çok dikkat edin fitil kullanırken…
AselParla cgl30 ay Allah korusun . Zaten zeytinyağı sürdüm ucuna öyle koydum fitili. İnşallah yine de yanlış bişey yapmamisimdir
AselParla 54545 ay inşallah ya zorlanmadab yapıyor demi artık.ilk başta ne güzeldi hiç sıkıntımiz yoktu nolduysa 2. Haftadan snra oldu.insallah dediğin gibi olurda ikinciden sonra yine eskiye doneriz
54545 AselParla şuan yapıyor arada zorlanıyor ama neredeyse her gün yapıyor bazwn günde 1 kere bazen 3 kere yapıyor çok zor bir durum sizi çok iyi anlıyorum çok sık vmasaj yapın ve sık duş aldırın inşallah düzelir benimde ilk çocuğum üzüntüden sütüm azalmıştı 🤢
54545 AselParla benimde öyle gazınıda kendi çıkarıyordu gaz damlararı çocuğumu çökerti yapamadı bir türlü onları bıraktım çocuk rahatladı sonra fitillide kullanınca düzeldi benimde ilk iki hafta çok güzeldi sonra kabız oldu birde baya kusuyor bebeğim aşırı kusuyor çokta emmek istiyor napacam bilmiyorum
Bebitom_3 AselParla benim ilk çocuğum öyleydi sürekli fitil kullanıyordum. Fitil alışkanlığa çeviriyor bağırsağı tembelleştiriyor. YouTube’ta videolar var masajla ilgili sürekli onları yapabilirsin bacaklarını hareket ettirebilirsin. İkincide masajlarla hep yaptırıyordum kendi kendine yapıyordu
Mgf AselParla anne sütü alan bebeklerde 10 güne kdar yapmaması norml dediler bna. Bizim Bi h6zrszlğmz ıkınmamz yoktu. 10 gün çeyrek fitil vermiştim bya küçüktü yani. Çok sert ve büyük olduğu için küçültmüştüm iyce. Zeytiyağıyla vermiştim. Sabahına ypmıştı.ağrı kesici fitil ler gibi yumuşak kaygan değiller oyzden koyması zor oluyo dikkatli yapın.
MinikPandam_ AselParla fitili bıçakla incelt yarısına kadar. Zeyrinyagina batir poposuna ver. Daha sonra poposunu sıkıştır bir iki dakika hemen dışarı çıkmasın
AselParla 54545 benimkide öyle sürekli memede artık açık geziyom heran ister diye. Ama emincede gaz cikartmiyo bu sefer geceler zehir.gaz cikartmasa kusuyoda. Bilmiyorum valla nolcak ne zmn düzene binecek
Semanur51 AselParla ben çareyi onunla buldum yarısını kullan hicbisey olmuyor ben 10 günlükken verdim şimdi 3 aylık hala yapıyorum arada sıkıştırıyor
AselParla Semanur51 sürekli mi veriyorsunuz yoksa artık kendi yapabiliyorda arada sıkıstıgında mi atiyorsunjz
Roisin AselParla evet evet sürdü hatta bi süre. Ikınıyor illa. Sürekli fitil kullanmak da iyi değil. Bi kere yaptınız iki kere yaptınız ama kendi yapması lazım neticede. Çatlak olabiliyor. Doktor ona da ilaç verdi bizde. Sonra düzeldi
54545 AselParla aynı durumdayız allahb yardımcımız olsun bende sık emzirmekten kaçınıyorum ama durduramıyoeum sürekli ağlıyor
Semanur51 AselParla sıkışınca bu aralar masaj yapıyorum yarım saat kadar poposunu açıp sonra kendisi yapıyor ama ağladığı zaman masaj yaptırmıyor bende çok ağladığı için fitil kullaniyorum
Alerjikrinit AselParla masaj yapmayı deneyin bir iki gün daha bekleyin bol bol masaj baktınız ki yapmıyor bence kullanın o zaman. Yarım verin ama dikine keseceksiniz yatay değil