Emine003 alik_06es geçmiş olsun canım doktora götürmüş müydün yoksa yeni yeni şimdi mi ateslenmeye başladı?
esraguerrbuez alik_06es limonla çoraplarını çok ıslat giydir C vitamini iyi gelir ve ateşi düşürür giyerken ateşi olduğu için üşür ve ağlar ama sabret ve bunu sürekli tekrarla Rabbim şifasını versin
Mucize_prensesimmmm Leylaates Öncelikle geçmiş olsun canım panik yapma 2 saat içinde kontrol altına alamazsan acile götürün Evet limon iyi gelecektir Ayağının altına sür Çoraplarına limonu sıkıp giydir Ilık duş Aldırabilirsin daha da düşmezse
Tazeanneckk Leylaates valla benım bebegımın atesını o dusurdu lınon yani bı ayagının altına suruyosun ne olabılır kı ıcerıgını bılmedıgım calpol verıyoruz bu lınomu anne ler soyledı hep sur dıye
Mucize_prensesimmmm alik_06es Gül suyu varsa eline alnına sırtına ve ayaklarına sürüp ıslatın hafif hafif
kayraninannesiiii alik_06es sirkeli su düşürmenin aksine ateşi arttırabilir iç ateşe çevirebilir Lütfen her yöntemi denemeyin. Ilık duş ya da bezle kompres yapabilir ağrı kesici verince düşmezse doktora götürebilirsiniz
Leylaates alik_06es amin inşallah çok zor bişey birşey yapamam bide korkuyorum anlamdan bişey olursa diye
Leylaates Tazeanneckk baya sürmüştüm dün üstünede çorap giydirdim ama işe yaramadı şükür iyi şuan ama