Dilara9406 Kızlar bebeğimin dişi ağrıyor ateşi var çok başı yanıyo vucudu az Agırsı geçsin diye napayım kuzum hiç uyanmazdı ağrısına kalktı ilk defa yardım edin bize 😞 Uykusuda çok var😑
esra91 Dilara9406 calpol ver bence ben direk calpol veriyorum diş ağrısı ateşi için acı çekiyorlar yavrular öbür türlü
esra91 18 aylık oğlum bizde diş sorunu yaşıyoruz bu hafta azı dişleri çıkıyor . doktorumda ateş dğşürğcü ağrı kesici olarak calpol yazdı onu kullanıyoruz .
Dilara9406 esra91 15 aylık olcak bizimkide Jel sürdüm Calpol verdim Aprısı dişlekle geçti kaşıyınca filan Ateş hayla var kafasını kaldıramıyo yastıktan halsiz düştü😞
esra91 ilaç verme taraftarı değilsende ılık duş aldır birde damağa sürüken jeller oluyor calgel yada tedagil toz diş ağrıları için onu kullanabilirsin. ateş ağrı sancı varsa bence şurup verilmeli.
esra91 Dilara9406 ateş çok çıkıyorsa 8 saatte 1 değilde max. 4-5 saatte birde verilebiliyor bilgin olsun . birde açıldıktan 1 ay sonra etkisi azalıyor şurupların. o yüzden onada dikkat edin .