Aliciagirl tuzu kurulardanım. Ama açıkça bu ülkede bu ekonomik yönetime oy veren herkesin hakettiğini düşünüyorum. Çokta iyi günlerimiz. Daha kötü olacak herşey. Şu durumda ekonomi harika diyen bakırköy ve Erenköy’de hunisiyle takılsın. Bir ara bankalar bir kaç kural çıkardı neydi hatırlamıyorum tam. Nakit avans mı ne kapatıldı galiba. Neyse sonra isyan çıktı neden? Çünkü milletimiz borcu kamçı yapmış birde gurur duyuyor. Yani ben anlamıyorum eskiden üreten ülkeydik. Amasya elması, çanakkale domatesi, silifke çileği, anamur muzu mevsimi değilse elbet pahalıydı. Ama mevsimi gelince hem tadı gelirdi hemde fiyatı normal bir fiyat olurdu. Şuan sizce normal mi? Ha ben kısmıyorum. Dürüst olayım dolabımı açanında içi gider. Ama ben dün akşamdı sanırım tam hatırlamıyorum. Bir video izledim. Bir kadının kızı boş buzdolabının önünde katılarak ağlıyor. Dolapta 2 3 tane bir şey var ama ne anlamadım bile. Çok kötü oldum ya. O çocuğun suçu ne dedim. Benimde kızım var aha ikinci çocuğum geliyor ben her şeyi tıkıcam belki o çocuk gibi bir çok çocukda ağlayacak. Hayat hiç adil değil. Lakin bu adaletsizliğin suçlusu belliyken hala susan halkta açık ve net tek bir şey getirir aklıma “tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.”
Not ; amacım bu pis lafı normalleştirme değil. Anlayan anlayacaktır ne demek istediğimi. Ama inatla böyle bir lafı nasıl dersin diyenlere de tek diyeceğim şey ; kişi kendinden bilir işi. Tüm kötü kalpleriniz sizde kalsın, öptüm kib bye.