Rabiaozkorkmaz123 Merhaba hanımlar kendimle ilgili bisey sorucam da sizden yardım almak istedim yüzümde yag bezeleri sürekli cikiyo tekrarlayarak artıyor acaba onerebilecegin Bi krem veya benzeri ürünler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
hayalperest2310 Rabiaozkorkmaz123 cilt doktoruna giderseniz size uygun kremi verecektir benim iki kızkardeşimde vardı mesela ikisine farkli kremler yazmış soyucu etkisi geçtiler de
Mlk026 Rabiaozkorkmaz123 canım bende de çok vardı göz altıma çok yakın ben doktorda bir kısmını iğneyle sıktırdım göze yakın olanları da lazerle yaktı ağır bi işlem değildi 10 dakika da cilt doktoru yaptı ama senin göze yakın değilse güzellik merkezlerinde sıktırbilirsin. Benim bazen burun çevremde çıkıyor ince insülin iğnesi var onun ucuyla delip sıkıyorum. Tek çözüm bu çok dr gezdim ister medikal ister kozmetik hiçbir krem bitirmiyor.
Rabiaozkorkmaz123 neolacaksimdi_ yok ya oda tam kesin bisey anlatmiyokj siz yazdıktan sonra baktım ama
neolacaksimdi_ Rabiaozkorkmaz123 ya ben onu dinlediğimde yüzüme uygun urunleri bulup kullanmistim aşırı farketti. Tabi şimdi çok pahalli alamamda
Rabiaozkorkmaz123 hayalperest2310 bebek emzirdigim için vereceklerini sanmıyorum gidenlerde hani memnun kalmadiklarinj ve ise yaramadığını söylediler beni de çok rahatsız ediyo kötü Bi goruntu
srchilal1 Bendede vardı elmacık kemiklerimde the purest marka cok övülüyordu denemek için bi serumunu aldım kullanınca geçtiğini fark ettim hyalironic asit gece yatmadan düzenli cilt bakımı yapıyodum şuan oğlum saolsun yatagı zor buluyorum 😂
Rabiaozkorkmaz123 srchilal1 bnde o markayı duydum çok iyi olduğunu ama yag belgeleri için ise yararmi bilinmiyor bebekler zaten rahat vermiyolar aman uykusunda biraz dinleneyim diyorum arkama bakınca Bi yığın katlanicak elbiseler beni bekliyo😂😂
Rabiaozkorkmaz123 Mlk026 bnmde göz altımda yanaklarımdan minnak minnak çıkmış bnde sıkmayı pek beceren biri değilim en azından çift bakımından sonraya nelere dikkat etmek gerekir falan daha az tekrarlanması için bilseydik kötü Bi görüntü oluyo makyaj yapınca da belli ediyor ister istemez rahatsız ediyo buda beni
Mlk026 Rabiaozkorkmaz123 vücut yapıyor canım karaciğer değerlerine baktırmanı öneririm benim çocukken bile çıkardı hiç makyaj yapmadığım halde