Tansukiz Merhabalar, bu damlayı kilo başına 1 damla olacak şekilde verin dediler ama mesela günde 7 damla diyelim sabah 7 akşam 7 damla şeklinde mi yoksa sabah 3-4 akşam 3-4 şeklinde mi ?
MelindaMelisa Tansukiz Ocean kiloya 1 damla verilmiyor içerisindeki demir miktarı çok yüksek olmadığı için kiloya 2 damla şeklinde ilerlemek gerekiyor.Bende kızım 9 kiloyken 21 damla falan veriyordum
Karan2023 Bende günde 1 ml veriyorum ortamlara 8 damla oluyor doktor değişikliği yaptım sabah 8 akşam 8 dedi ama önceki doktor kilosu kadar günde bi defa demişti güvenemedim bi defa veriyorum 8 damla
Fatihsnm Karan2023 0.46 gibi bir değeri var diye bir tablo vardı bebeğiniz kaç kilo acaba ben fazla mi veriyorum 8 kilo bebeğim 16 damla veriyorum
Tansukiz Karan2023 ay kafam Allah bullak oldu gerçekten ben yine totalde 7 damla vereyim artık kan testinden sonra arttırıp eksiltme yaparım fazla da vermek istemiyorum az olması çok olmasından iyidir diye düşünüyorum
Senahsen Bizim kan testinden önce gunde bir defa kilo basi 1 damlaydı test yaptırdık 10 ayda degeri düşük diye dr sabah 10 aksam 10 damlaya gecirdi 11 ayligiz
Tansukiz Senahsen biz 6 aylığız 7 kilo civarında bebeğim bende mi öyle vereceğim ki daha geçen gün doktora gittik çok sıra bekleyince bebeğim huzursuzlandı çok ağlayınca sormayı unuttum ya
Senahsen Tansukiz İste kan testi yaptirana kadar standart git kilo basi seklinde sonrasinda drun yönlendirir seni
Tansukiz Anneolmusbirkadin al işte oda bambaşka söylemiş 😅 biz en iyisi kan testi yaptırana kadar totalde kaç kiloysa o şekilde verelim artık gerisi sonuca göre düzeltiriz çok farklı cevaplar geliyor