SimayGirayikizler cici bebe suyla yapılır mı ? Sütle yapıyorum fakat 1 günde 5 kutu süt gidiyor ikiz oldukları için suyla yapan varmi ?
1tostos22 SimayGirayikizler kusura bakmayin tam anlayamadim ondan soruyorum bebeklerinize mama vermeyi kestiniz günde 5 kez sutle cici bebe mi veriyorsunuz mama yerine?
SimayGirayikizler Damlanurrr sürekli bunları bulamam ki bi defa yapabilirim 7 ölçek içiyorlar beher defasında lazım 1 yasını geçiyorlar mamayı yeni kestim yemek fazla yemiyorlar o yüzden her gün neredeyse 5 kez yiyorlar
livanurvealpinannesi61 SimayGirayikizler şuan ana besini ek gıda olmalı daha çok yemek yemeleri gerek süt verdikçe yemek yemezler azaltmanız gerek
Yasemin-kckdgn SimayGirayikizler 5 kez süt vermek yani yanlış anlamadıysam inek sütünden yapıyorsunuz kansızlık yapar bu kadar inek sütü ?
SimayGirayikizler livanurvealpinannesi61 hergün çeşit çeşit yapıyorum ikiside 1 tabak yemiyor bitmiyor yani yemek seçiyor gibi birşeyler doktorumuz da dönemsel dedi 2 yaşına kadar mama zaten verilmeli dedi ama kestim cici bebe geçtim hergün yoğurt yiyorlar şaşmaz bu ama meyve bile istemiyorlar sularını veriyorum bende işte Yemek iştahları var 5 dakika sonra tükürüyorlar ikisi birden
Zeynepelcin SimayGirayikizler süt bize yasak olduğu icin ben hep suyla yapiyorum .zaten co k süt vermekte kansızlık yapıyor.