Kizlar gogus ucum hic yok ve emzirmeden once zaten catlak catlakti yapisal olarak. Neyse dogum yaptim hemsireler silikon uc onerdi mecbur kaldik cocuga tutturamadik memeyi. dogru kavrayamadigi icin de meme ucum cok aciyor. lansinoh naturel balm, bal mumu kremi, kendi sutunu sur dediler surdum, gogus kalkani kullandim yok asla gecmedi daha cok aci oldu. dogum yapan arkadasima danistim e bebegin gumus kapagini kullanmami onerde o kullanmis iki saate gecirdi dedi yeni dogum yaptiginda ama ben siparis edip gelene kadar 27 gunluk oldu bebegim ve geldigi gibi kullanmaya basladim. dunden beri hic cikarmadim baska yorumlarda da arada havalandir diyor havalandiriyorum kurusun diye. yok aci daha da artiyor gogusum sizliyor. nerde hata yapiyorum cocuga gogsumu verirken iyice sokmaya calisiyorum ama basta sokuyorum sonradan ucunu(silikon uc) emiyo sadece ne yapabilirim bu gumus kapagi kullanirken dikkat etmemiz gereken bir konu var mi ne yapmam lazim her emzirdigimde canimin acisindan kivraniyorum