Momlady Kızlar 4.5 aylık bebekte 37.5 ateşte ilaç veriliyor mu bilginiz var mı calpol var ama vermekte arada kaldım üstünü incelttim
Damlanurrr Momlady doktorlar bırakın çocuklar ateşle kendileri savassin 37?5 ateşten sayılmıyor zaten sizde sakin olun üstünü inceltmissiniz takipte kalın yükseldiği zaman dayanazmasaniz verirsiniz
Duyulurum Momlady hayır verilmiyor, 38,5′un üstüne çıkmadan vermeyin. Başka şikayeti var mı? Hava çok sıcak bir zıbınla dursa yeter. Mümkünse evi de serinletin
Doganalp Momlady 38 dereceyi geçtiğinde vermemizi söylemişti bize doktor 38 üstü ateş olarak tanımlanıyormuş Ilık bir duş aldırabilirsiniz
Momlady Duyulurum evimiz 22 derece çok sıcak değil şu an kısa kol zıbın ve şort ile duruyor. İştahı azaldı huysuzluğu oldu yanı sıra bir kaç gün sonra 5 aylık olacak diş mi acaba diye düşündüm
Gulce70 Momlady biz de diş diye şüphelenmiştik ama diş değilmiş idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Zorla emiyordu biberonu mamayı istemiyordu. Ateş varsa enfeksiyondan şüphelenmek gerekiyormuş. Acilden hemen test yaptırabilirsiniz.
Senossss Momlady verilmiyor diye biliyorum bugün biri dedi ki 37 derece olunca doktorlar ateş düşürücü verin havale geçirebilirler demiş. Bana saçma geldi biraz sürekli Calpol verirsek etki etmez ki bir yerden sonra
Prensannesii__21 Diş sanırım sürekli elini yüzünü yıkayın ateşi inmiyorsa başına ensesine koltuk altlarına ıslatılmış bez koyabilirsin
Bugleminannesi28 Momlady güzel bir ılık duş aldırın üstünde sadece askılı ince zıbın olsun ateşini takip edin 38 i geçerse calpol verin
Bilgeasill Momlady dün gece bizim de başladı bu arada oğlum 7 aylık eşim de diş diyordu ama değilmiş, viral enfeksiyon olmuş boğazları hassaslaşmış bence bi doktora götürün eğer götürmediyseniz ki kücük daha.
tubasd Momlady 37.5 ateş sayılmaz ama üstünü inceltin biraz yüzünü vs yıkayın hangi dereceyle olcuyorsunuz temassizmi koltukaltimi
Yigitefeninannesi_ Momlady bizde dün gece 37 dereceydik üstünü incelttim sanırım havalardan çünkü 28 derece odanın sıcaklığı düşüremiyorum da üstünü falan inceltince 36.3 falan oldu bu sıralar diş te var