Kezbanatasoy Kizlar bebeğim 4 aylık bugün sünnet oldu bu aylarda bebeği sünnet olan anneler benimle bilgilerinizi paylasir misiniz
Bal38 Kezbanatasoy bende 3 aylıkken yaptırmıştım ilk gün zor geçti biraz sonrasında ağrısı kalmamıştı elimi dokunmadan pipisine krem sürüp bezini kapatıyordum
Gny18 Kezbanatasoy ikiz bebeklerim 3 aylıkken sünnet olmuştu ilk yarım saat ağladılar sadece. Yara 1 haftaya iyileşti. Tavsiyem yarından itibaren en az 15 20 dakika suda oturtun çok iyi gelecektir. Bol kantaron yağı dökün hemen iyileşiyor. Gözünüz aydın rabbim damatlığını göstersin 🤲🏻
Melekdmrkl Kezbanatasoy 4 buçuk aylıkken yaptım ilk çişini yapınca ağladı daha sonra çok şükür ağlamadı ağrı felan da olmadı iki gün de karton bardak koydum sabah akşam krem sürdüm sünnetten iki gün sonra beyaz sabun erittigim su da beklettim 10 dk sonra duşunu aldim çok şükür iki günde iyileşti
tomvejerry Kezbanatasoy yaptıran tanıdıklarım iki günde çişi değince geçiyor diyolar ama bakalım inşallah kolay olur🥲
Minigimdoruk Ben iki aylıkken yaptırdım iyi ki de yaptirmistin diyorum çok rahat oldu ilk gün çiş yaparken ağliyor ama anlık ağlamalar sonra geçiyor doktor zaten krem veriyor ağrı kesici daha sonra da kantaron sürmeye devam ettik tam iyileşme bir haftada oldu
Minigimdoruk Bezinin içine pet bardak kesip koyduk doktor önerisiyle bu sayede bezine değmedi ve ağrı duymadı
Gozdecinar 4 aylıkken yaptırdık bizde hiç ağlama olmamıştı karton bardak koyuyorduk sabah akşam kremini sürdük 1hafta sonra tamamen geçti 3 gün sonra yikamistim ben bebeğimi
Sedaekrem Kezbanatasoy kagıt bardak kes kat canım doktorun verdıgım kremleri soyledıgın saat aralıklarında sur bana 6 saat arayla bir krem vermıs tı birde katron yagı damat dedi 6 saat ara ile krem 6 saat sonra kantaron seklinde oyle hatırlıyorum ama yinede kendi doktoruna da danıs tabi Karton bardak hayat kurtarıyor pansumanınız var mı hılmıyorum ama bizde yoktu pansuman yeri acıktı ama elinle surmeye calısır san kremi cok hassas acıyacaktır dikkatli surun
Gzdnr17 Kezbanatasoy 2 aylıkken yaptırdım ikizlerimi 1 hafta içinde tamamen toparlanıyor ilk gün ilk çiş önemli yaparken sızlama oluyor sanırım sonrası ben 2 gün ateş kontrolü yaptım 4 saatte bi calpol verdim 3. Gün oturma banyosu yaptırdım