MeteYmen_Annesi Kızlar isilik için ne yapıyorsunuz na yapsam bebeğimin biri isilik oldu har gün duş aldırmama rağmen nasıl geçirebilirim ne yapmam gerek
Aysegulbozkurt MeteYmen_Annesi ben de aynı sorunu yaşıyorum bir türlü geçiremedim hatta bebeğim artık egzama gibi olmaya başladı
Madalina MeteYmen_Annesi benim bebeğimde sürekli popa da ve boynunda oluyor oluyor topik duş jeli aldım. Zaten sürekli duştayız. Bezle geziyor.
MeteYmen_Annesi Hiçbirinizin çocuğu mu isilik olmadı tecrübeli annemiz yokmu anlamıyorum ve üzülüyorum
MeteYmen_Annesi Burcuzun usilik olmuş bedenine mi yoksa sadece günlük kullanımdamı acaba şuan isilik bebeğim komple sırt ve vücudu evin içi da malesef ki yanıyor çok sıcak nasıl koruyacağımı sapıttım
Burcuzun MeteYmen_Annesi olan isiliği geçiriyor olmasına engel olmuyor sanırım benim oğlumun yüzünde ve kollarında oluyor direk sönüyor sürünce
Ftsbzdgg MeteYmen_Annesi tek çözümü var duş aldırıp ince giydirmek benim oğlumda çok olmaya başlamıştı günde 3 4 sefer ılık suyla duş aldırdım terletmemeye çalıştım açıkçası iyice ısınınca havalar sürekli klima kullanıyorum terlemediği zaman hemen geçiyo
MeteYmen_Annesi Ftsbzdgg işte benimki leri de her gün duş aldırmama rağmen genede oldu o yüzden nepaceğımı şaşırdım her gün saban akşam duş aldırıyorum genede banamısın demiyor ya
Mrv-dm Tek çözümü terlememesi terleyen cocukta duş işe yaramıyor malesef , sabahtan akşama klima açık bende yoksa 1 saat kapatsam hemen terleyip isilik döküyor o zamanlar hametan sürüyorum biraz yatıştırıyor isilikleri