Aybars-mom160821 24aylik oğlumla Ankara’dan Antalya’ya yolculuk yapsak durur mu yapan varmı uzun yolculuk
ArsAyz Aybars-mom160821 Eskişehirden Antalya’ya gittim 2 çocukla durdular 😂 Ama çocuğa göre de değişebilir tabii
NariNariKiminYari Aybars-mom160821 istanbuldan trabzona gittik saat başı mola verip oğlumu yürüttüm beraber oyunlar oynadık şarkı açıp dans ettik hiç problem çıkarmadı
Blueandpurple72 Biz yaptık biraz rezildi ama keyifliydi😂 bebeye bağlı mola verip enerji atımı yapmak lazım atıştırmalık vermek lazım bide biz emzik kullanıyoruz o yüzden de rahat olmuş olabilir
melegim71 Aybars-mom160821 antalyadan kirikkaleye gittim gece yap yolculugu uyuyarak gitti yolda bi sorin olmazdi
pitircik2019 Aybars-mom160821 gece yolculuğu yaparsanız daha rahat edersiniz. Mesela akşam üzeri çıkın 6 gibi bir kaç saat yol izleyerek vs gider sonra uyuuya kalır. Antalya yanıyor sanırım tatile geliyorsunuz. ☺️
Aomom Aybars-mom160821 en son adanaya gittik antepten yol iyiydi de adana fazla sıcak olunca bi çıldırma geldi kızıma 🤣
marisback Aybars-mom160821 24 ay hiç bir yere gitmediniz mi yoksa büyüdü diye mi sorun olacağını düşünüyorsunuz
Aybars-mom160821 marisback tatil amaçlı gidicektik hiç öyle otobusle şehir dışına çıkmadık bikere araba ile Kırşehire gittik onda da durdu milleti rahatsız etmekten korkuyorim
Anisa021121 Aybars-mom160821 diyarbakırdan muğlaya her yıl gidiyorum düşün bir de otobüsle 20 saat sürüyor kendi araba 15-16 saat güzel geçiyor kızımın 20 saatin 16 saati hep uyur yani 🙄 🤣 benim için güzel gitmiyor yol tutuyor beni 🤢
Lalinn Aybars-mom160821 benim kızım 25 dk süren sahile giderken zor dayanıyor,bu akşam yine gittik gitmeden önce eşim diyor ki bak çocuk arabada durmıcak bunu baştan kabul et de sonra niye durmuyorsun deme çocuğa diyor gerisini siz düşünün😂bebekten bebeğe değişir yani
Sare_nuhaninannesi_05 Aybars-mom160821 4 buçuk aylık kızım ile çıktım yola tabi şuan 5 buçuk aylık o zaman 12 saat gidiş 12 saat dönüş sen düşün 😂 ama durdu Allah’a şükürler olsun
marisback Aybars-mom160821 korkmaa kız demirden korksak trene binmezdik 😂 korktuğundan kolay geçecek inan bana