GmzEfln- Kızlar 6 aylık olduk bugun. 1 aydır tadım yapıyoruz ama su içirtemiyorum. Elimde organik doğal pekmez var. Suya çok az karıştırıp versem olur mu. Yapan var mı yada siz nasıl suya alıştırdınız
Buse_asya23 GmzEfln- yani benim bebeğim beş aylık hatta beş ay beş günlük suyu biberonla veriyorum pek içmek istemiyor ben de çay kaşığıyla veriyorum en azından içtiğini bileyim diye öyle yapıyorum,
Buse_asya23 GmzEfln- yani annem yiğenime o dediğinizi yapıyordu kahvaltıda çay niyetine veriyordu tabi güzel olur ama onun yeri ayrı suyun yeri ayrı
Buse_asya23 GmzEfln- peki ben de bir şey sorsam bir aydır tanım yapıyoruz dediniz ya tam olarak hangi sebzeden başladınız fark ediyor mu suda mı haşladığınız buharda mı haşladıniz sebzelerin tadımı bittikten sonra meyveleri mi geçtiniz zahmet olmazsa bana da bir bilgi verirseniz çok güzel olur
GmzEfln- Buse_asya23 Bende şuan kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama hem pekmezi tattırmış olurum hemde alıştırma bardağına alışır diye düşündüm
GmzEfln- Buse_asya23 Ya aslında amacım hem pekmezi tattırmak hem suyu sevdirmek ama bilemiyorum bende
GmzEfln- Buse_asya23 Ben ilk kabakla başladım. Kabak havuç patates 3 gün verdim herbirini arada karıştırdım kabakla havucu falan. Sonra meyveye geçtim. Kayısı muz şeftali elma verdim. Sonra yoğurta geçtim en son da yumurta sarısı verdim. Şimdi değişik karışımlar yapıp yediriyorum. Bu şekilde ilerledik canım. Günde 2 öğün yaptık
GmzEfln- Sebusebu Kaşıkla veriyorum öyle içiyo o zaman ama biberon ve alıştırma bardağı pek işe yaramadı