Deletedmom280 Kızlar selam kızıma bir turlu duzen olusturamyrm gunduz uykusunda 1 kere dusurdm yok ılaa 11 12 snra uyuyck artık cok yoruldum sızın duzenlernz ne yemek uyku yazrmsnz
Mervea Deletedmom280 17.5 aylık oğlum 2 uyku yapıyoruz daha 1 uyku yapınca daha çok zorlanıyorum yemek 3 ana 2 ara veriyorum ara öğünlere meyve yada kek kurabiye tarzı şeyler veriyorum güne 7-8 de başlayınca 10da uyuyor 12kadar uyuyorsa ben kaldırıyorum daha fazla uyumasın diye ki 4 te tekrardan uyusun yoksa 2. Uyku gecikiyor bir kaç kere güne 10da başladı o zamanda. Tek uyku yapmıştık 2 gibi uyuyordu ama akşam 7 de uyumak istiyorsu şuan 9-9.5 ta uyuyor
Mahinursmr Deletedmom280 benim kızımda gece 11-12 uyur sabah 10-11 uyanır ben uyandıramıyorum malesef çünkü kızımın uykusu varsa asla ağzını açmaz hiçbişey yemez o yüzden uykusunu alıp kendi kendine uyanmasınj belkiyorum yemek yemiyor yoksa öğleden sonra 2 gibi öğle uykusu uyur uyanır ama bende çok güzel bir düzen oluşturamadım dün gece 1.30 da hala ayaktaydı oyun oynucam diye uğraşıyordu bir düzen oluşturup uyku eğitimi vermek hayallerimin arasında 🤦♀️
Mervea Deletedmom280 oğlumda öyleydi 11e kadar uğraşırdım uyumazdı olayı güne erken başlamakla çözdük uyanması gereken saatte uyanmadımı ben gider kaldırırım
GizemBoncuk Deletedmom280 benim kizimda bir yasiinda inanin bende cok yorulcum gece 12 1 olmadan uyumuyor.gunduzde kendiliginde uyuyuo iki kere birer saat ama gece cok gec yatmalarini nasil duzelticez bilmiyorum
Deletedmom280 GizemBoncuk bnm de oyle cnm ıkı uyuyrdu 1 e dusudru ek gıda yemıyor pek bare uykusnu tam alsn dyrm
NrYlmzTsr 15 aylık, yaklasik 1.5 aydir tek uyku yapiyor. Ilk aylarindan itibaren rutin ve belirli duzenlerini oturttum cok aksi durum olmadikca hep uyduk ikimizde.