koalamlaben 17 günlük kızımı sadece mememde emzirerrk uyutabiliyorum yatağına koyunca hemen uyanıyor başka türlü uyutamıyorum.. Ne yapmalıyım
Dilaraortacc koalamlaben ama daha çok küçük senin kokuna ihtiyacı var zamanla düzelecek bence tadını çıkar meme ucunun kokusu karnındaki aksiyon sıvının kokusuyla aynı geliyormuş bebeklere kendini güvende hissediyorum demekki
Alps_momm__ koalamlaben 😂😂😂 Ya 17 günlük Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz benim oğlum 1 buçuk yaşında yeni bırakior emerek uyumayı Bayağı sabırsızmişsıniz sitem etmek için erken bence 😂
Madamehappyyyyy koalamlaben Emzik tuttur canım ve ilk zamanlar öyle :) ben onunla yatardım kafamı kaldırdığım an gözümü açardı :) doğrusu hala aynı sıpaaa:)
2prenses1pren koalamlaben 10 aylık oğlum hala aynı durumda emerek uyuyor sonra bıraktığım gibi sanki saatlerdir uyumuş gibi uyanır hiçbir iş yapamıyorum resmen ama canları sağolsun☺️
koalamlaben 2prenses1pren tabi sağlıkla büyüsünler, normal mi bilemedim de sormak istedim teşekkürler 🤗
cimcime1018 koalamlaben Bizim kokumuzda uyumak onlara iyi geliyor benc 😇 Benim oğlum 2 aylık hala daha memede uyur başja türlü uyutamıyorum 🌸