benaslindayohum_ Kızlar Ankara’da sünnet yapacak yer arıyorum eski usül olursa çok iyi olur Yusuf bal çok yazılmış ama evden tam bir saat uzaklıkta çocuğu oraya kadar yormayayım diyorum bu sıcakta SİNCAN ETİMESGUT ERYAMAN tarafında bildiğiniz bi yer var mı🤗
marisback benaslindayohum_ ben de eryamanda oturuyorum yusuf balda yaptıracağım aracınız var mı bilmiyorum da yoksa da birinden isteme imkanınız olursa çocuk neden yorulsun ki arabada gidip gelecek yok illa yorulmasın diyorsan ali osman köksal var optimumun karşısında klipsli yapıyor klipsli düşünürsem diye doktorum da önermişti.
Beyzaa123 benaslindayohum_ dr ali osman köksala yaptırdık etimesgut girişinde sanırım ata plazadaydı yerine tam bilmiyorum instagramdan bakarsanız iyi olur. Çok memnun kaldım klips olarak yapıldı ilgili bir doktordu dualar eşliğinde yaptı
benaslindayohum_ marisback ya arabam var aslında ama ne bileyim çok sıcak diye öyle düşündüm klipsli istemiyorum bende😊
baharersan Ben ali osman köksal yaptırdık klipsli olarak cok ilgili ve çok güzel memnun kaldik yani düşünürsen
baharersan benaslindayohum_ 4 aylık yaptırdık ilk yaptirdiktan sonra bi kac saat biraz huysuzlandi oda bizimki canı tatlilardan yoksa hocamiz çok güzel acikliyor cizelgede veriyor saat saat ne yapmamiz gerektiğini yani bi problem yasamadik bi kaç gün icinde toparliyor bebiş kendini 4 gunde klips çıkıyor zaten