purpleeila Böyle çok acilinden 30 kilo vermek istiyorum boyum 175 kilom 80 50yi görmek istiyorum kafama aşırı taktım doğumdan sonra toparlayamadım bir türlü en hızlı nasıl kilo verebilirim
Ozgee59 purpleeila sağlıklı beslenme ve sporla çok güzel verebilirsiniz. Ama hızlı olmaz. Hızlı verilen hiçbir kilo sağlıklı verilmemiştir geri dönüşü daha kötü olur ☺
egee_momm purpleeila bende en acilinden vermek istiyorum kendimi hiç beğenmiyorum hep zayıftım çünkü 🥹
kasimonbes purpleeila diyetisyenle verilir canim benim 7 kg gitti 💚 10 kgm kaldi insallah Eylule kadar hedefimiz var vericem
Ozgee59 purpleeila kilo vermek imkansız değil ama hızlı kilo verme yöntemlerine başvurarak kendine zarar verme lütfen. Bi diyetisyenle görüş onlar çok güzel yol gösteriyor
purpleeila egee_momm hemen hemen aynıyız hedeflerimiz de aynı acaba bi diyetisyene mi gitsek yağ ölçümü vs için
egee_momm purpleeila ya ben gidecektim eşim sürekli senin neyin varda yeni doğum yaptın da ben seni beğeniyorum zamanla zayıflarsın diyip duruyor hamilelikte çok kilo aldım çünkü 🥲
Onemomonebaby Ben hamilelikte 14 kilo aldm 1 ay icinde hepsini geri verdim hamile kaldigim kiloyla ayniyim suan ama alt gobek ve yan simitler kaldi bu durum cok sinir bozucu napicam bilmiyorum
Onemomonebaby Sulefurkan valla bunyeyle alakali heralde sezeryan diye cok korkmustum veremem sanmistim dogumdan 4 gun sonra 8 kilo vermistim geri kalanini da 1 ayda verdim cok skr
Fatmaclik Hamilelikte almadım kilo ama emzirirken aldım bende bi 8-9 kg fazlam var şu an 63 kg mum bende 55 olsam çok güzel olur çünkü çok kısayım 1.60 boy 😢
Nazikomom purpleeila aralıklı oruç ile 10 kilom gitti kaldı 10 kilom onu da bu azimle vereceğim inşallah 🙏🏻 Bir rutine bağla kendini ben öyle yaptım ki senin boyunda var 10 kilo bile versen gayet zayıf da olursun ve bence başarırsın iste yeter ki 🌸
Nazli7 Akşam yemeğini ne kadar erken yerseniz o kadar hızlı kilo verirsiniz diyordu Ayşegül Çoruhlu YouTube videosunda. 17 den sonra hiç bir katı şey yemeyin hatta daha hızlı gitsin istiyorsanız 16 da bitirin diyordu