Mommmmyyy Kızlar emziriyorum bilmeden domates çorbası yapıp içtim nete bakim bir dedim yapabilirmiiş içtikten sonra aklıma geldi şimdi kimyon çayı yapıcam içicem her ihtimale karşı. Ama sizde oldu mu bebeğinize geçti mi 2 aylığız
Yarim_Kilo_Kiyma Mommmmyyy Sizin yedikleriniz basit karbonhidrat ve abur cubur tarzı ise gaz yapar. Siz kaliteli beslenirseniz olmaz gaz 🌺
Mommmmyyy Merveeofs inşallah bende de olmaz inşallahh bi tencere yaptım 😒 ama domates çok yedim bu zamana kadar şükür birşey yapmadı
Aybalosmoms Biz ek gıdaya geçtik 6 aylığız, tatildeyiz otelde de domates çorbası çıkmıştı, tadım yaptık bir kaç çay kaşığı, gaz yapmadı🙏🏻 Kimyonlu su için hem sütünüz de artar bir zararı olmaz
Mommmmyyy Yarim_Kilo_Kiyma elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yemiyorum diyemiyorum can çekiyor bazen❤️ teşekkür ederim
Yarim_Kilo_Kiyma Mommmmyyy Ne kadar kaliteli beslenirseniz hem sütünüz o kadar yağlı ve kaliteli olur aslında.
Mommmmyyy Yarim_Kilo_Kiyma çok seçiciyim ve gaz yapan yemekler vs de yemiyorum çok fazla alternatif kalmıyor 🥺🥰