Asiyyee Selam annelerim 17 aylik bebegim 2 gündür cok şiddetli ishal ne yaptıysam gecmedi doktora göturdum hafif enfeksiyon var kaninda dedi serim.yauld8 antibiyotik banamasin değil cocuk agridan sabaha kadar uyuyamadi.ates kusma hicbisey yok sabah disi de patlamış me yapacağımı sasirdim yavrum cok çekiyor
Ecem__ Asiyyee benimde basima geldi ates yok kusma yok.kaka tahlili verdik bise cikmadi.baktii.kopek ve azi disler geliyor dedi.bi su verdi icti duzeldi.
Mrvsmt2502 Asiyyee antibiyotik daha çok ishal yapar ben bu doktorları anlamıyorum ya. Moro çorbası yapın kesin çözüm. Patates haşlama ve yağsız pirinç lapası verin onlarda ile yarar ama moro garanti
Ecem__ Asiyyee sicaklardan havalardan olabilirmi.sebze meyve temiz yikayip verin Ustunde gozle gorulmeyen parazitler oluyor mideyi bozuyor.bol su verin gecmis olsun
sadekahve_bitter Asiyyee hemen etki etmez 2-3 güne gösterir. bol yoğurt pirinç lapası, patates, muz, şeftali ve yağsız şeyler yedirin Hastane mikrobu kapmıştı kızım 16 aylıkken 25 gün ishal sürdü kimse yaşamasın