Birprensesannesiii3850 Birprensesannesiii3850 bide hamileyim eşim icin alicam aile hekimine kendi ustume yazdirsam yazarmi acaba🤔
Mariposa Birprensesannesiii3850 internette yazar fiyatı. 30 lira görünüyor. Sigortalı %20 öder 6 lira ama muayene ücreti reçete ücreti fiyat farkı vs ile daha çok da çıkabilir
benkosarim Birprensesannesiii3850 Ben düzenli arveles alıyorum 46 liraya almıştı eşim 2 hafta önce yazdırınca bazen muayene ücreti falan çıkabiliyor fazla fiyatı da denk gelebilir daha azda ödeyebilirsiniz
Beyninizikullanmakucretsizdir Sinirlimom kız sinirlimom yine yapmışsın yapacağını 😂 belki burda alan olmuştur ondan soruyordur, niye nickinin hakkını veriyorsun şimdi 🤣🤣
Birprensesannesiii3850 Beyninizikullanmakucretsizdir aynen netten bende bakmistim zaten fiyatina ama 2022 fiyati oldugu icin sordum güncel fiyatini bilen cikar belki diye sürekli ilaclara zam geldigi icin😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Birprensesannesiii3850 ilaçlar o kadar pahalı ki benim sigortam olduğu için çok etkilemiyor ama ya sigortası olmayan durumu olmayanlar ne yapsın 😔