Eyll_kuzu İyi sabahlar güzel anneler bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız allah rızası için banda tüyo verin. Gece 11 sen beri emiyor uykuya daldığı anda basıyor çılılğı ben sinir falan kalmadı bütün gün böyleyiz
M_g_m123 Eyll_kuzu iyi sabahlar bende cok uğraşıyorum tutsun diye sanki dün azıcık tuttu gibi devamı gelirmi bilmem ama tutturdum zorlada olsa ben emziriyordum sonra gögüsumden cikardm emziği soktum bir iki defa ugarstirdi beni ama sonunda tutturdum sonra uyuyana kadar tuttu bakalım devami gelir inşallah 🙏
Kubra0 Eyll_kuzu ben ilk doğduğu zamandan beri verdim sonradan alışamaz diye. Normal emzikleri emmiyorsa birde kauçuk emzik deneyin derim hiçbir emziği emmeyen bebekler onu emiyormuş e bebekte nuk’un şuan indirimde bi bakın isterseniz
Nurtupu Eyll_kuzu Philips avent ultra air veya ultra soft emzik verin. Kabul oranları %98. Hiçbir emziği almayan bebeklerin çoğu alıyor onu.
Bal_bocegi Ahh aynı sorun bende de var ve ne denediysem almadı kaç tane emzik denedik bı dediler bakkal emzikleri oluyomus onlardan al aldım onu bı kaç defa emdi artık onuda almıyor şimdi kiraz uçlu varmış eczanede çalışan bı arkadaşım dedi ondan denicem simdi
Eyll_kuzu Kubra0 nuk kauçuk eözik aldım bu gün maalesef damaklı aldım ama damaksız alavağım bu seferde
Elazeynep1 Eyll_kuzu aynen bizde öyle bütün marka model en iyisinde. En ucuzuna hepsini denedim bi tanesini bile tutmadı biberonda aynı şekilde evde kaç emzik kaç biberon var bilmiyorum artık her gördüğümü belki buna alışır Deyip aldım ama almayan almıyor işte
M_g_m123 Eyll_kuzu daha cok küçük benim oglumda o dönemlerde öyleydi emzik tutmazdi benim gogusumu emzik gibi kullanirdi insallah zamanla tuyar emzik sizinkide