Keslin_3 Kızlar abimin düğünü var abiye elbise aldim emzirmek o kadar zor ki süt sağsam biberonda versem düğüm salonunda buzdolabida yok nasil yaparim dişarda anne sütü ne kadar kalabilir ay akıl verin 😩
Kuzularinanasi Keslin_3 disarda bu sicakta durmaz.buz kasetleri bikac tane sogutucu canta icinde tutun.kis olsa durur 3 saat ama yazin durmaz
Ucansupurge Keslin_3 3 saat dışarda 3 gün buzdolabında ama bu sıcaklarda imkansiz 3 saat dışarda olması. 2 saate yemek bozuluyor
Alerjikrinit Keslin_3 buz kaseti ve araba dolapları oluyor ya piknik için falan ancak öyle yapabilirsin. Kolayı falan nasıl soğuk tutacakmış düğün salonu nasıl dolap yok ya🤦🏽♀️
beyzacmvrc Keslin_3 benim de abimin nişanı olcak ama bizimki sanırım evde yapılacak benim elbisem de sıkıntı kara kara düşünüyorum
Deletedmom_117 Üç saat diyolar ama havalar çok sıcak bı saaten fazla dayanicagini zannetmiyorum mama veriyosan Mama vermen daha doğru sanki
Zynpgmt beyzacmvrc Buzluktan saklayıp beslenme saatine göre hesaplayıp çıkarın. 2 saatte falan anca eriyor bi saatte de ısınsa sizin işi görür gibi😆
Zynpgmt Keslin_3 Buzluktan saklayıp beslenme saatine göre hesaplayıp çıkarın. 2 saatte falan anca eriyor bi saatte de ısınsa sizin işi görür gibi😆
Summerwine95 Keslin_3 bu havada 1 dakika bile durmaz.En güzeli mama alın yanınıza termosa su alın hazırlar verirsiniz bir kerelik
delirmeceler Keslin_3 şuan havalar çok sıcak riske atmaya gerek yok 17-20 derece arası 3 saat kalıyo ama şuan 15 dk fazla durması imkansız çabuk kesiliyo eltimin 1 ay önce abisi evlendi emzirdiği halde düğün için mama verdi sizde düşünebilirsiniz