Deletedmom_110 Harrye23 valla 6 ay 11 günlük bugün yumurtalı omlet sadece sarısıyla yaptım hakiki zeytinyağıyla Sonra bahcedennn elma kopardım hemen elmalı yoğurt yedirdim sade yoğurt verdim yine😀 aşırı sevıyor yoğurdu Az haşlanmış patates ve havuç su Şimdi bahçeden erik vardı şekersiz marmelat yaptım bebek irmiğiyle onu yediricemmm 10 da yıkayıp uyuturum inş 🌺
Alihamza2022 Havalar sıcak olduğu için malum soğuk bişeyler veriyorum gün için de karpuz kavun şeftali gibi yoğurt çorbası gibi
Alihamza2022 Harrye23 şeftali kayısı bunların suyunu sıkıp veriyorum sıcak olunca içmiyor soğuk veriyorum öyle hoşuna gidiyor hergün öğlen mutlaka yoğurt yediriyorum genellikle böyle sıcak yemekler değilde soğuk şeyler veriyorum hava aşırı derecede sıcak çünkü biz bunalıyoruz onlar ne yapsın
Alihamza2022 Sabahları da tahinli üzümlü pankek yada yulaflı yumurta 9 aylığız benim yavrum da bunları yeni yemeye başladı 6 aylıkken hiçbişey yemedi tadına bile bakmadı çok şükür şimdi az da olsa yiyor
kizcegunes Alihamza2022 ay bizim de öyle, neler yaptınız? Nasıl geçti? Kaç aylıkken geçti? Bir de döküntü oluyor muydu sizde de?
Alihamza2022 Evet vücudun da döküntü oluyordu sürekli özellikle birşey yapmadım alerji kendiliğinden geçen birşey bir süre dokunan şeyleri vermedim 9 aylığız şuan geçti herhangi bir sıkıntı yok şuan
kizcegunes Alihamza2022 sizi emiyor muydu? Benim bebeğimin tavuk, yumurta, süt ve süt ürünleri, susam alerjisi var. Sanırım karpuz ve domates de dokunuyor ya da bana artık öyle geliyor.🤦🏻♀️
kizcegunes Alihamza2022 maşallah subhanallah rabbim bir daha yaşatmasın çok sevindim sizin adınıza. Kilosu ne kadar acaba? Her ay aynı düzen kilo alır mıydı?
kizcegunes Alihamza2022 ay hakkınızı helal edin çok soru sordum da endişeliyim bu konudan dolayı kusura bakmayın
Alihamza2022 kizcegunes estağfurullah önemli değil çok kilolu değil yavrum en son 8 kiloydu şuan ne kadar bilmiyorum