Makahma Kızlar deneyerek elbise almak istiyorum böyke butik tarzı güncel tesettür elbiseleri nerde bulabilirim
Dilaraortacc Makahma duvenonu sosyete de çok güzel günlük elbiseler var bu yeni çıkan çiçekli olanlardan vs 4 tane aldım oradan gayet güzel
Halista Makahma Marka plaza outlet burayada bakın uygun fiyatlı kıyafet ayakkabı oluyor düşününce geldi aklıma :)
Halista Makahma minorka var Instagram adresi minorkafashion ,ürünleri çok tarz , emete eşarp ve giyim,huri butik,armine,venhar butik,hera butik,bankalar caddesinde alvina Tuğba setrems
Makahma Halista canım bu butikler nerde? Yorum için çok teşekkür ederim armine ve alvina elbiseleri kadınsı buluyorum ben ferace ve kabanlarımı ordan almıştım ama biraz daha genç duran elbise arıyorum
asrinhatasi Makahma Alparslan köşk taraflarında çok butik var. Huuri var ama biraz tuzlu bildiğim kadarıyla.
Halista Makahma buraların fiyatı biraz fazla olabiliyor ama ben indirimde falan çok şık parçalar buluyorum. Ürünleride çok tarz oluyor sadece elbise değil tunik etek gömlek ceket takım ne ararsanız var 😊
Halista Bu butiklerin hepsi Alpaslan mahallesi çevresinde. Minorka butik Tekden kolejinin medikal palace hastanesinin orda. Emete,armine Alpaslan parkı üzerinde. Huri ve venhar butik köşk mahallesinde
Makahma Halista yaa bakayım hemen çok sağolun forum ve kayseri parka gidiyorum genelde ve tesettüre dair bir şey bulamıyordum. Bakacağım hemen