Ruveydaa Kızlar 6,5 aylık oğlum sünnet oldu bugün. Karton bardak koyduk doktor önerdi. Ama sürekli yüzüstü dönmek istiyor. Uyurken de yuzustu uyuyan bir bebek. Nasıl olacak ne yapacagim bilmiyorum 🥹 Siz naptınız 😞
[silindi] Ruveydaa Çift bez takın, bizde ctesi olduk. Asla bardak önermiyorum dedi. İlk gün yüz üstü dönemedi, öyle uyutmadım. İkinci gün çift bez yaptım. Üçüncü gün bir şeyi kalmamıştı.
taze-anne2312 Ruveydaa karton bardak bende koydum 6.5 aylık benimde bebeğim 13 temmuzda olduk 1 gün sonra sargıyı çıkardım ondan sonra koydum ilk olduğu gün devamlı yanında ya eşim ya ben durduk yüz üstü dönmesin diye uyurken de beşiğinin bir tarafına yastık koydum dönmesin diye diğer günlerde hep yanımdaydı mutfağa gidersem onu da yanıma yatırıyordum iş yaparken devamlı gözüm ondaydı dönmek isteyince çeviriyordum bide zaten yüz üstü döndüğünde acıyı hissettiği için ağlamaya başlıyordu cuma gününden salı günüme kadar bardak koydum bardak işi bitince yavaş yavaş yüz üstü dönmesine müsaade ediyorum artık
mom-1 Sırf bu yüzden yenidogan sünneti düşünüyordum öyle de yaptım bebegim 2 gün önce sünnet oldu bi aylık şuan, ve agrısı acısı kalmadı iyileşti
Ruveydaa mom-1 Bende doğduğunda yaptircaktim ama başka hastalık çıktı onunla uğraştık. Doktor şu an yapmayalım diyince bu zamana kaldı. Ama şu an da çok hareketli, dönmek istiyor sürekli
mom-1 Ruveydaa cok gecmis olsun canım bebis iyi olsun, bilemiyorum ama sanırım biraz basında beklemen gerekecek