Cskn1 Anne sütü artı mama seklinde ilerliyoruz , sma kullanıyoruz ama cok gaz yaptı önerebileceğiniz mama var mı
mlktrlms Cskn1 canm bende aynı şekilde gidiyordum , sma kullandım, ama laktozsuz olanını, o hazımsızlık yapmadı bizde. Birde goat keçi sütü olanı var dene istersen
Azra41 Cskn1 Doktorum bana da devam sütü önermişti sütünün yetmedigini düşünüyorsan kullan dedi. Meme+mama+ ek gıda olarak gidiyoruz bizde. Doktoruma sorduğumda bana mama önerisi bulunmadi . Deneyerek goruceksin demişti.
Nnnnwel Bebelac gold 1 numara kullanıyorum ilk doğduğunda aptamil denedim gaz sancısı artı kusma oldu Bebelac denedim kabızlık artı gaz sorunu oldu Bebelac gold a geçtim çok şükür 5 aydır kullanıyorum kilo alımı da gayet güzel gidiyor
EbruNurr Nnnnwel Bende sma kullandım aşırı kusma yaptı bebelac da gaz yaptı şuan bebelac gold kullanıyorum
Tupbaa 3aylık bebeğim mamasını içmek istemiyor Sma optipro kullanıyorum daha önceki mamalarıda Bunuda içiyordu bianda böyle yapmaya başladı acaba neden olabilir bir önerisi olan var mı