Bugleminannesi28 Kızlar elim ayağıma dolandı doktorun kolay bulunduğu bir bölgede bulunmuyoruz acilden ilgilenmiyorlar doktor şansa bugün 9.30 ta gelecek bebeğim tam 60 cm den düştü 🥺 8 aylık hicbirseyi yok ağladı ama hemen sustu kusma vs. Olmadı yarım saat oldu gözlerde kaymada yok bu şekilde takip mi edeyim 2 saat boyunca yoksa doktora direk götürmeli miyim ilgileniyorlar mi lütfen yardımcı olun
babyyyy1 Bugleminannesi28 doktorunla tel üzerinde iletişimde ol sürekli uyku saati olmadığı halde uykusu geliyorsa iştahlı olduğu halde yemiyorsa durup durup ağlıyorsa mutlaka hastaneye götür
durukusunannesi_ Bugleminannesi28 merhaba korkmayın birşey olmaz Allah’ın izniyle bende dün benzer post açtım fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma uyku saati dışında uykuya meyil böyle kendini bırakma fln yoksa bişey olmaz ama siz bunları anlayabilmek için 2 saat uyutmayın annesi. Zaten bebekte aşağı yukarı 60-70 cm dir kendi boyu kadar yükseklik sıkıntı değil demişti dr Osman gönülal bi de düştüğü zemin çok sert değilse bişey olmaz Allah’ın izniyle
barlasseymahasann Bugleminannesi28 benim bebeğim 35 günlükken düştü hemen acile gittim kafası şişmişti hemen röntgene aldılar kulaklarını kontrol ettiler 3 saat müşade altında tuttular kusma emme de uyanmada sıkıntı var mı diye kontrol için Allah’a şükür iyiyiz gayet şu an 50 günlük daha 😶😶
Aslininannesi En az 2 saat uyutmayin 6 saat gözlem yapın. Kusma, gözlerde kayma, uykuya meyil vs. dikkatinizi çeken bir durum olursa doktora götürün. Bişey olmamıştır inşallah
Bugleminannesi28 Aslininannesi inşallah teşekkür ederim suanlik keyfide yerinde emzirdim emdi iştah ta aynı
Bugleminannesi28 babyyyy1 devlet takipli doktoru çok iyi ama malesef tel üzerinden iletişime gecemiyoruz gidersek zaten direk yatış verir takip amaçlı daha şimdi emzirdim istahta sorun yok yaramazlığa da devam ediyor gözlerde kayma yok inşallah birşey olmamıştır
noluyasanagenemiros Bugleminannesi28 merakımdan soruyorum çocuk bu düşer yani normal değil mi? Ben yeni anneyim de bilmiyorum henüz
Bugleminannesi28 noluyasanagenemiros hayır normal değil canım başa aliman darbe normal değil özellikle 50cm ve üstü riskli takip edilmeli ilk iki saat uyutulmamali fışkırtarak kusma olmamalı vs.vs.
Aysegul93 noluyasanagenemiros yataktan düşen bebeğin yani düşmesi normal düşmemi sence. Özellikle başa darbe aldıysa yani. TamM ilk annelik olabilir ama ne alaka herkes bilir bunu em cahili bilir yataktan düşen özellikle kendini koruyamaycak küçüklükte olan bebeklerin takibi çok onemli
barlasseymahasann noluyasanagenemiros ben kendim düşürmekten korktum hep ilk annelik olunca bilet bilmiyorsun sürekli bi korku oluyor derken otobüse binerken adamın biri ysrdım amacıyla bebek arabasını bir tuttu düştüğü an yok çocuğu sadece yerde yüz üstü görmem le korkmam döndürmem bir oldu yani siz istediğiniz kadar korkun sakının dikkat edin olacak olan bi şekilde oluyor
Bugleminannesi28 durukusunannesi_ ay valle direk yere düştü halı da yoktu yani sert zemindi ama fayans değil yerler çok şükür 1saat oldu sıkıntı yok suanlik uykuya meyillilik yok aynı yaramazliga devam ediyor gözlerini durmadan takip ediyorum şükür kayma yok ama aklım yerinden çıktı rabbim bebeklerimizi korusun 🥺
Aysegul93 Bugleminannesi28 benimde oğlum düştü 8 aylıkken o ses hala kulaklarımda iki ay paniktm hep sonra geçti
Bugleminannesi28 Aysegul93 sormayın vicdan azabı çekiyorum resmen kızım aglamazken ben panik yapıp ağlamaya başladım ilk anneligim bu zamana kadar çok sakindim ama olan oldu şimdi takip yapıyorum problem yok ama doktora götürmeli miyim pişman olur muyum bilemedim
Bugleminannesi28 barlasseymahasann bence öyle bir düşüşe zaten şişmeme imkansız ama o panikle direk sırt üstümü yan mi duruyordu hatırlayamıyorum gotursemmi bilemedim vicdan azabı çekiyorum emmede yemede gözlerde vs. Sorun yok 1.5 saat oldu bile takip yapıyorum
Aysegul93 Bugleminannesi28 ben hemşireym canım takip et bende götürmek istedim 112 ye ynede danıştım takip et zaten anlarsın anormallik olrsa götürürsün dediler
Bugleminannesi28 Aysegul93 çok şükür 2.30 saat oldu hala bir sorun yok inşallah olmazda iştahı her zaman ki gibi iştahlı yiyor emiyor gözlerinde problem yok uykuya meyil yok oynuyor aynı yaramazlık Lara devam inşallah bir problem olmaz