Mygirlmybaby Kızlar ateş düşmesi için aklınıza ne gelirse yaptım ama.2 gündür ateşi düşmüyor. Hastaneye de götürdüm anca ilaç yazıp gönderiyorlar. Nolur bir akıl verin daha başka ne yapsam geçer
Mygirlmybaby Berilsmom13 alındı. Ağlıyorum şu an ya kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim. Ateşi 39. Düşmüyor . Duşa sokuyorum. Antibiyotik veriyorum. Fitil verdim. Her şeyi yaptım. Olmuyor
Berilsmom13 Mygirlmybaby canım kanda enfeksiyon falan olabilir mi peki sonuç nedir yani öyleyse normal düşmez ateşi sürekli gözetim altında tutman lazım tampon yapman lazım eklem yerlerine
Berilsmom13 Mygirlmybaby birde antibiyotik 3 gün içinde etki ediyor hemen kullandığın gibi iyileşmez sen sakinliğini koru ateşini düşürmeye çakış gerekirse sürekli tampon yap eklem yerlerine
Mygirlmybaby Berilsmom13 özele gitsem. Serum falan yaparlar mı? Çok uykum var gözümü kapatsam uyuyacağım. Havale olmasından korkuyorum ALLAH korusun
Yagmuryabaci41 Mygirlmybaby benim oğlumda kaç gün ateş çekti devlet Hastanesi’ne kaç kere gittim bişey çıkmadı özele gittim serum verdiler iki tane o gece ondan sonra bidaha ateşi çıkmadı durumunuz varsa özele gidin derim devletler biraz geri kalıyor özele göre
Mygirlmybaby Yagmuryabaci41 bugün 3. Gün bakalım yine şiddetli ateş olursa hiç durmucam özele gidicem
Mygirlmybaby Yagmuryabaci41 hiçbir şey çocuğumun sağlığından önemli değil. Öyle görmeye dayanamıyorum
Yagmuryabaci41 Mygirlmybaby yani gitseniz iyi olur onlar daha iyi çözüm buluyorlar yazık günah çocuklarımıza