Fndkurdu Kızlar ya sadece memede uyuyor onun harici kabul etmiyor. Her şeyi geçin uyku geçişlerini de saat başı uyanıp meme ile yapıyor en kötüsüde bu mahvoldum ne yapcam nasıl yapcam
Govher_Adelya Fndkurdu benim bebişde öyle uyuyor. Yanımda yatırıp emizdiriyorum kendimde öyle uyursam uyurum ama zaman geçtikçe sinir bozucu olmaya başladı. Şimdi emizdirip yatağına yatırıyorum. Çünki yerine de değil bizim yanımıza alıştı😭😭
Merveblk Fndkurdu Ben 10 aydır bu durumdayım asla kesintisiz dört saat uyumuyor üç saat bile nadir en fazla iki saat🥲
Busranur05 Emzik kullanmayı denediniz mi ben oğlumda kullanıyorum 2,5 aylık sizinde dediğiniz gibi emerek uyumaya bayılıyor uykuya geçişlerde emzik kullanıyorum. Meme reddi durumu yok bu yüzden rahatça veriyorum
cansuturgut Busranur05 ben de emerek uyutuyorum başka türlü asla uyumuyor dalmasına yakın emzik veriyorum ama maalesef gecede toplam 3577466 kez kalkıyor emziğini atıp ağlıyo emmek istiyo vazgeçiremiyorum emzik de çözüm olmadı
Gamzecn Busranur05 bizimki Gündüz uyurken tutuyor o emziği ama gece tutturabilene aşk olsun nasıl bi alışkanlık ben anlamadım
Fndkurdu Busranur05 yook canım ya biz emzik kabul etmiyoruz emzik deneyince ağlamayı daha da artırıyor o yüzden istemiyor
Fndkurdu Gamzecn 6 aylık ve gece uykusuda düzensiz bizim saat başı uyanıyprum uyanıyor ya ben 6 aydır hiç kesintisiz 3 saat uyku uyumadım biliyor musunuz
Fndkurdu cansuturgut emzik zaten yok gece uyanıncs destek olsun diye emzik vermeye çalışıypeum ağlama torunu yükseltiyor emzik istemiyor. Sağlığkmı kaybetmek üzereyim
Busranur05 Gamzecn Doğrudur vallahi her bebek çok farklıı. Bende son zamanlarda sarılarak göğsümde uyutmaya alıştırdım farkında olmadan şimdi sürekli istiyor ki omzumda göğsümde ten tene uyuyalım. Hoşuma gitmiyor değil ama geceleri çok zorluyor 🤭
Gamzecn Fndkurdu biliyorum benimde öyleydi şuan 1 yaşını geçti ozamanlara göre daha iyi ama aynı süreçlerde geçtik çok uykusuz kaldığım oldu ki halada öyle gece bilmem kaç kere uyanır meme olmadan da uyumaz tekrar
Busranur05 Fndkurdu Peki gece uykusuna geçerken tamamen doyarak mı bırakıyor emmeyi hani memede uyuya kalınca aç uyuyorlar bazen ve uykuları bölünüyor acıkarak saat başı uyanabiliyorlar.
Gamzecn Busranur05 geçmiş olsun bacım onun bağımlısı olmuştur artık 😂 şaka bi yana güzel bi duygu tabide insanda sürekli öyle kalamıyor
Gamzecn Fndkurdu emziriyorum sonra emzigi veriyorum ayağımda sallıyorum gündüzleri sende ara ara teklif et tutar belki
Fndkurdu Busranur05 yol canım ya doyuyor çünkü gündüz uykularında hiç böyle sorun yok daha doğrusu açlık gibi sorın yok
Fndkurdu Gamzecn işte sırf bu yüzden bu durumu ilerleyen dönemlere taşımamak için uyku eğitimi alma düşüncem var ama onun hakkında da herkes bişey diyor devamlılığı kesin değil vs. İşte bi yandan memede uyutma olayını bir kere iptal etsek öyle devam ettiris belkide ama bılmıyom
Fndkurdu Gamzecn onun gibi acaba tam uyuduğu zaman memede dalarken memeden alsam ayağıma koysam kanar mı acaba biee onu deniyeyim yarın denemediğin şey kalmadı
Gamzecn Fndkurdu düşünüyorsanız bi deneyin herkesi hayali yatağa yattığı an kendiliğinden uyuyan bebek 😊
Fndkurdu Gamzecn duygusu muazzam canım ona bişey denmez de işte bir yerden sonra sosyal hayatta kısıtlanıyor. Her şeyi geçtim gece her saat uyanması ikimizinde hem uyku kalitemiz hem yaşam kalitemiz düşüyor
Busranur05 Gamzecn zor gerçekten birde haspam sabit kalmak istemiyor 3 odalı evin her odasını tavaf ediyoruz hergece 😂
Fndkurdu Gamzecn yok ya bana memeden ayrılsa ve gece sık uyanmalar bitse yeter gerisi bi şekilde olur fazlasında gözüm yok
Gamzecn Fndkurdu ben öyle yapıyorum bende işe yarıyor denemekten zarar gelmez emzir dalsın biraz sonra ayağına al emziği koymaya çalış ağzına bi yandan da ninni mırıldan bizimki telefondaki ninnilere alışkın da 😂
Gamzecn Fndkurdu tek sıkıntı o işte memeye bağlı olması onu istediği içinde geceleri sürekli uyanıp duruyor
Gamzecn Fndkurdu kesinlikle öyle bak yaşını geçti bende bilmem şöyle sabaha kadar deliksiz uyuduğum bi gece olmadı uyumadan önce biseyler yedirsemde aynı yemesede aynı