Ysfefennannesi Benim kzım 17 aylık ve halen yürümedi ben karşısına geçince bana doğru geliyor ama kendi başına halen yürümüyor her yerden tutunup diyor ama elini bıraktığımda çok korkuyor acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Woman35 Ysfefennannesi dışarıda yürütün elinden tutun bol bol yürütün çok faydası oluyor daha cesaret edemiyordur muhtemelen
yagizinannesiiiiiiiiii Ysfefennannesi benim oğlumda öyle 17 aylık yürüyor ama durduğunda geriye gidiyor dengesini saglayamiyor
Woman35 Ysfefennannesi parka götürün orada daha çok dikkatini çeken şeyler olur o zaman daha istekli yürür
Ysfefennannesi yagizinannesiiiiiiiiii çok korkuyor karşına geçince bana doğru güzel geliyor her yerden tutunup gidiyor ama işte bi kere hayrlısıyla yürüseydi diyorum
Sedaayaz2525 18 aylık oldugu günden iki gün sonra yürüdü benmki bir hafta oldu işte merak etmeyin yürür
Sedaayaz2525 Ysfefennannesi evet hala tam anlamıyla yürüyor sayılmaz bide benm bebeğimin ayak kemikleri yamuk ondan da geç yürüdü ama normalde de zaten geç yürüyen çocuk çok ve dizede bağlı yeterince heveslendirmenix lazm mesela biz en çok şey yapıyorduk eşimle karsilikli koltukta oturuyorduk bebeğim bı ona gidiyordu bı bana geliyordu öyle heves etti ilk
Ysfefennannesi Sedaayaz2525 evet aynen bizde öyle yapıyoruz inş korkusunu yenerde benim oğlumda bir buçuk yaşındaydı yürüdüğünde