stellamm 6 aylık bebeğim 4günü aştı büyük tuvaletini yapmıyor zeytin yağı veriyorum kayısı verdim masaj yaptım ne yapsam nafile ilk defa böyle oluyor başına gelen var mı ??Ne yapabilirim ,karını şişmiş ve ara ara ıhhlıuor
superkahramanbiranne stellamm 10 güne kadar normal kaka yapmaması 10 günden sonra sıkıntı diye biliyordum
stellamm Birbebetoannesi aslında başladık sonra alerjik bi durum oldu kestik bi kaç gün iki gündür yine devam ediyoruz ama beş gündür böyle
Esrailkee 5 gün yapmaması normal karışılanıyor doktorum 5 günü geçerse diye bana fitil vermişti armut deneyebilirsiniz birde ben fitil yerine kulak çöpüne zeytinyağı sürüp biraz poposuna sokup orayı uyarıyordum yanında çalıştığım çocuk doktorundan biliyorum bunu
stellamm Esrailkee dün kğ Esrailkee yarın armut deneyeyim ,bende kürdanla zeytinyağı sürdüm dün ama etkilemedi yine
Esrailkee stellamm ucundan yapmayın iyice sokun çok abartmamak şartıyla bide kulak pamuğunun ucuna dikkat edin içinde kalmasın Fitili de deneyebilirsiniz doktorunuza danişarak