Asmilik1 Kızlar 15 günlük bebeğime sma optipro kabız yaştı cok. Fena gunduz bir gece bir vermeme rağmen anne sütü de alıyor bebelag gold nasıl sizce
selinsayin Asmilik1 sma, aptamil, evolvia bize hiç iyi gelmedi. hipp kullanıyoruz. maalesef mama bebekten bebeğe değişen bir şey hangisini severse
Ucansupurge Asmilik1 Deneme yanilma yaparak öğrenebilirsiniz malesef her mama her bebeğe ayni şekilde etki etmiyor.
Esrailkee Malesef bunu deneye deneye öğreneceksiniz kaç kutu mama attım öyle 😞 ben hipp combiotic de çok memnundum ama 6 aylık olduğunda kabul etmedi kustu sürekli şimdi aptamil kullanıyorum
Asmilik1 Esrailkee haklısın aptamilde kustu sevmedi hastanede onu başlamıştı kusmaya değişemk istemiyorum ama çok kabız ya bu seferde beni bunaltıyor huysuz oluyır
Esrailkee Asmilik1 deneyerek değiştirin bence hem bebeğiniz için hemde kendiniz için çünkü onun için çok zor bi durum 2 katı o stres sizin için daha zor
Nsbbcr Önce sma kullandim alerji gibi oldu Aptamil aldim oda hiç kilo aldırmadı en son Bebelac aldım çok şükür iyi geldi